reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja z Paryża. Jestem po jednej pełnej procedurze i teraz przygotowuje się do kolejnej. Mam zrobić trochę więcej badań tym razem. Pisałaś ze jestes przed wizyta u anestezjologa, jest ważna rok, po prostu spytają czy na nic nie chorujesz, wytłumaczą mniej więcej jak będziesz usypiana- lub coraz częściej we Francji robią punkcję w znieczuleniu miejscowym, ale spoko, do przeżycia [emoji6]
Paryż - Lille, niedaleko. Tak, wiem, ze punkcja ze znieczuleniem miejscowym. Przeżyłam histerografie bez znieczulenia, także mam nadzieje, ze dam rade.
A jakim lekiem byłaś stymulowana? Przed inseminecjami robilam zastrzyki z gonal f, dawka 50. Przy takiej malej dawce czulam sie jak balon i pobolewalo...

reklama
To mój jest bardziej romantyczny...
Mówi " trzeba komin przeczyścić"
A ja jak wyszłam z łazienki z kąpieli to mój do mnie: pokaż jak tam nasza piździorka dziś wygląda [emoji23]. Ja mówię że wczoraj oglądałeś, a on że chce zobaczyć bo może coś się zmieniło. Ja mówię: tak kur...wa zęby tam wyrosły [emoji12]

laski chce wrzucić wyniki moich badań zrobiłam zdjęcie i próbuje załączyć i pokazuje mi że plik za duży. Ponieważ w kwesti technicznych i technologicznych jestem debil to proszę o instrukcję jak krowie na rowie jak to zrobić o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

reklama
Do góry