reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja nie wierze w cuda . Nie u mnie 😞
Kochanie juz pisalam na spokojnie zrob tescik i duzej czulosci. Chyba sie nie bedziesz denerwowala przeciez nie jestes po transferze ;) Ale gdyby to jakikolwiek lekarz uslyszal: Nie mam okesu a zawsze mialam jak w zegarku, brala suple, mialam owulacje i wspolzylam z mezem TO NATYCHMIAST wyslal by cie na BETE :)

reklama
Kochanie juz pisalam na spokojnie zrob tescik i duzej czulosci. Chyba sie nie bedziesz denerwowala przeciez nie jestes po transferze ;) Ale gdyby to jakikolwiek lekarz uslyszal: Nie mam okesu a zawsze mialam jak w zegarku, brala suple, mialam owulacje i wspolzylam z mezem TO NATYCHMIAST wyslal by cie na BETE :)
Zrobie na pewno. Macie racje trzeba miec pewność bo jak by sie udalo to wiem ze odrazu musze accofil brac. Dzieki dziewczyny. Dam znac jutro😘😘😘

Moze macie racje ...jutro po pracy zajadę i kupie a jak dostanę okres to przyda sie test po transferze 😉
Kiedy moja koleżanka powiedziała mi 'a może Ty w ciąży jesteś!!' po spóźniającym się okresie 2 dni przed sono hsg.... Nawet powiem Ci z lekkim poirytowaniem odpowiedziałam 'to naprawdę w naszym przypadku jest NIEMOŻLIWE' .... No jakież było moje zdziwienie po kolejnym dniu jak test wyszedł pozytywny... Niemożliwe nie istnieje 🙂

reklama
A ja wierze;) nasikasz to się przekonamy;) chociaz czesto piszecie "sikańce-oszukańce" [emoji847]
Właśnie wiem. Mojej przyjaciółce tez pierwszy test wyszedl negatywny. Wiec upilysmy sie w weekend 😂nigdy tego nie zapomnę 😂😂😂. W poniedziałek zaczela wymiotowac . Najpierw mowila ze kac, potem grypa żołądkowa. Potem poszla do lekarza i zonk ,, pani jest w ciazy,,, 😂😂😂😂 wiec ja tez uwazam ze sikance to sa oszukance😉

Do góry