U mnie było to samo, pappa podwyższyła mi ryzyko ZD i robiłam po niej Sanco, następnym razem robię od razu Sanco, a z pappy rezygnuje na pewnoJa oprocz pappy (czyli usg plus krew) która mnie poprzednio wystraszyla będę teraz robić NIFTY. Tak obiecałam sobie już dawno. Że jak już wreszcie uda to wyłożymy te 2.5 tys zeby mieć spokój. Bo on jest wiecej wart☺
reklama
Tasza
Fanka BB :)
Porozmawiam ze swoimNiestety nie mam takich doświadczeń, dobry psychiatra by mógł pomóc.
Tasza
Robię jutro bo mi Paweł głowę suszy...A tą bętę robisz przed czwartkiem czy juz nie?
bazylia128
hheehehehe pamietam jak jeszcze pisalas ze twoj maz pierdzi pod koldra i sie do tego nie przyznaje. Prosze cie wlacz od 3.53 sorki dziewczyny ja tego nie ogladam ale moj Łukasz sie tak z tego dzisiaj smial ze z dolu na gorze bylo go slychacA u mnie obiad całkowicie na odpie...l, smażona kiełbasa z cebulką, buraczki i ziemniory [emoji12]. Mega zdrowy obiad [emoji12]
Tasza
Jak z tarczycą stoisz?Dziewczyny, a znacie zloty środek na wypadanie włosów?
Zaraz będę łysa [emoji24]
Tasza
Ale nawet prog wysoki. A zarodki z lodówki nigdzie nie uciekną[emoji6]No i niestety transfer odroczony[emoji24] estradiol 8200, progesteron 1,29. W czwartek punkcja. Trochę się napalilam na ten transfer jak głupia, wszystko zaplanowałam w pracy, a tu dupa.
Tasza
A podejrzewasz co się stało że @ się spóźnia?Dziewczyny nic nie działa, miesiączki dalej nie ma [emoji24]cos czuje sie bede musiala wszystko odwolac,albo kupic nowy bilet za miliony monet [emoji24]
Liliana87
U mnie dokladnie to samo ;( ciekawe dlaczego tak się dzieje..Właśnie po laparo prawie co cykl. Masakra , nie wiem co mi z jajnikami zrobili ale wiem jedno, to przekreśliło całkowicie na ciążę naturalną. Nawet jak coś w jajowodzie przepchali to jajniki nie działały pop awnie.
Tasza
Ładne, ale nie dla mnie, jestem prawdziwym krwiożercą[emoji23]Photo by me
I właśnie mi przypomniałaś że muszę zamówić mięcho[emoji39][emoji39][emoji39][emoji23]
reklama
Tasza
Jak mi gin pozwoli to odpalam basen po wizycie[emoji3]O to tak jak u mnie [emoji6]
Tak, rowno [emoji846] pomiędzy 18-22 mm. Ok 10 na lewym jajniku i ok 4 na prawym. Ten lewy jajnik Daje z siebie wszystko i on mi najbardziej doskwiera. Wyglądam jak balon i tak się czuję. Nie mogę zgiąć lewej nogi, kręci mi się często w głowie i od niedzieli ciężko oddycha. Jakbym miejsca nie miała [emoji849] Ale myślałam, że to może stres albo ten powiększający się brzuch. No nic trzeba dalej czekać [emoji2370] Oby pęcherzyki były dojrzałe i ładne blastki z tego wyszły [emoji1307] Kartę sportowa odbieram w marcu i czas ruszyć cztery litery. Nie wiem w sumie od czego zacząć? Basen? Czy siłka i jakieś chodzenie szybkie na bieżni?
Podziel się: