Aneczka85_01
Fanka BB :)
Shtisel lubię na Netflix.
To jedyny fajny serial tam według mnie
Już dodałam do listy na czarna godzinę [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Shtisel lubię na Netflix.
Nie martw sie. Wiesz przeciez ze lepiej zeby organizm odpaczal troche do transferu. Teraz po punkcji przenajmniej mozesz zadzialac z accofilem tak?No i niestety transfer odroczony estradiol 8200, progesteron 1,29. W czwartek punkcja. Trochę się napalilam na ten transfer jak głupia, wszystko zaplanowałam w pracy, a tu dupa.
No to super to swiadczy o kliniceA widzisz ja miałam co drugi dzień badania estradiolu i prg i podglądanie jajeczek było w tym czasie .
Moze by walsnie to dzisiaj sprobowac? Narazie dostalam ochrzan od szefa ze cos zle zrobilam Ide mu sie troche podlizacShtisel lubię na Netflix.
No czasami się nie da wszystkiego zaplanowaćNo i niestety transfer odroczony[emoji24] estradiol 8200, progesteron 1,29. W czwartek punkcja. Trochę się napalilam na ten transfer jak głupia, wszystko zaplanowałam w pracy, a tu dupa.
to przecie z AMH jest dobre. Cos tam chyba wczesniej psioczylysmy na twoja klinike Ale teraz chyba lekarz wie co robi wiec tylko czas pokaze
.Moze by walsnie to dzisiaj sprobowac? Narazie dostalam ochrzan od szefa ze cos zle zrobilam Ide mu sie troche podlizac
Tak potwierdzam koziorozce sa okropnie uparte Ja tez mam taki znak zodiakuTak czytałam i czytałam o innych klinikach i przypadkach które były . I tak naprawdę nie ma tej jednej super kliniki . Lekarze na nas próbują leków . W każdej klinice . To nie wina lekarza ze się nie powiodła 1 stymulacja . Jestem pewna na milion ze nawet jakby powiedział mi naprzyklad 8 dnia ze marnie to wyglada i ze według niego lepiej przerwać stymulację to bym się nie zgodziła . On za każdym razem mówił ze średnio to wyglada zreszta pisałam o ilości i wyniku estradiolu . Daliśmy szanse bo fakt na 4 pecherzyki mogły być 4 dojrzałe komórki.. a mogło nie być wcale . Lekarz powiedział ze jeśli znów będzie coś nie tak w 6-8 dniu stymulacji to przerwiemy ale czy ja wiem czy mnie przekona... jestem upartym koziorozcem i ciężko cokolwiek mi narzucić . Narazie zmieniliśmy plan , lek i czas tylko pokaże co będzie dalej .
Ok ok napewno zerkneDość specyficzny serial. Nie dla wszystkich. Na początku trochę wolny ale potem się bardzo rozkręca. Coś innego, ciekawego zobaczyć jak żyją inni.