reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i niestety transfer odroczony😭 estradiol 8200, progesteron 1,29. W czwartek punkcja. Trochę się napalilam na ten transfer jak głupia, wszystko zaplanowałam w pracy, a tu dupa.
Nie martw sie. Wiesz przeciez ze lepiej zeby organizm odpaczal troche do transferu. Teraz po punkcji przenajmniej mozesz zadzialac z accofilem tak?

to przecie z AMH jest dobre. Cos tam chyba wczesniej psioczylysmy na twoja klinike ;) Ale teraz chyba lekarz wie co robi wiec tylko czas pokaze ;)

Tak czytałam i czytałam o innych klinikach i przypadkach które były . I tak naprawdę nie ma tej jednej super kliniki . Lekarze na nas próbują leków . W każdej klinice . To nie wina lekarza ze się nie powiodła 1 stymulacja . Jestem pewna na milion ze nawet jakby powiedział mi naprzyklad 8 dnia ze marnie to wyglada i ze według niego lepiej przerwać stymulację to bym się nie zgodziła . On za każdym razem mówił ze średnio to wyglada zreszta pisałam o ilości i wyniku estradiolu . Daliśmy szanse bo fakt na 4 pecherzyki mogły być 4 dojrzałe komórki.. a mogło nie być wcale . Lekarz powiedział ze jeśli znów będzie coś nie tak w 6-8 dniu stymulacji to przerwiemy ale czy ja wiem czy mnie przekona... jestem upartym koziorozcem i ciężko cokolwiek mi narzucić . Narazie zmieniliśmy plan , lek i czas tylko pokaże co będzie dalej .

Tak czytałam i czytałam o innych klinikach i przypadkach które były . I tak naprawdę nie ma tej jednej super kliniki . Lekarze na nas próbują leków . W każdej klinice . To nie wina lekarza ze się nie powiodła 1 stymulacja . Jestem pewna na milion ze nawet jakby powiedział mi naprzyklad 8 dnia ze marnie to wyglada i ze według niego lepiej przerwać stymulację to bym się nie zgodziła . On za każdym razem mówił ze średnio to wyglada zreszta pisałam o ilości i wyniku estradiolu . Daliśmy szanse bo fakt na 4 pecherzyki mogły być 4 dojrzałe komórki.. a mogło nie być wcale . Lekarz powiedział ze jeśli znów będzie coś nie tak w 6-8 dniu stymulacji to przerwiemy ale czy ja wiem czy mnie przekona... jestem upartym koziorozcem i ciężko cokolwiek mi narzucić . Narazie zmieniliśmy plan , lek i czas tylko pokaże co będzie dalej .
Tak potwierdzam koziorozce sa okropnie uparte ;) Ja tez mam taki znak zodiaku :)

reklama
Witam.Mam takie pytanie do dziewczyn ,które były u J.Paśnik.Próbuje od kilku dni dodzwonić się, by umówić wizytę,ale nikt nie odbiera.Czy jest jakiś inny możliwy kontakt?
Ja w zeszłym roku kilka razy byłam tu na forum.Dodam,że jesteśmy po trzech nieudanych transferach,jedno podejście do in vitro.Musiałamdag sobie prawie rok przerwy,by odpocząć psychicznie i teraz chce zacząć od Paśnika.Staramy się ok 10 lat ,kilka inseminacji i nigdy nie byłam w ciąży.

Do góry