reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja mam za sobą pierwszą wizytę, nie wiem jeszcze jaki protokół. Mam brac estrofem i zglosic sie w 1-3 dniu nastepnego cyklu. Jestem pewna, ze lekarz mi powiedzial co bedzie potem, ale ja bylam w takim szoku. Powiedzial mi, ze juz za miesiac moge byc w ciazy. Zrobil mi na pierwszej wizycie usg i powiedzial, ze mam 10 pecherzykow (bylam w 8 dniu cyklu) i ze to bardzo dobrze. Tyle dostalam informacji, ze wiekszosc po drodze zgubilam 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
Tzn ze masz wysokie AMH tak jak ja i pewnie pojdziesz ktorkim protokolem z antagonista ;) Wszystko szybko powinno sie potoczysc :) a W jakiej klinice sie leczysz?

reklama
Tzn ze masz wysokie AMH tak jak ja i pewnie pojdziesz ktorkim protokolem z antagonista ;) Wszystko szybko powinno sie potoczysc :) a W jakiej klinice sie leczysz?
Wlasnie lekarz tez mowil, ze szybko. I to chyba wplynelo na moje zacmienie, bo tu 4 lata staran a nagle ktos Ci mowi, ze jest duza szansa, ze za miesiac bedziesz w ciazy. Mozg rozwalony 🤯
W OviKlinice w Warszawie u prof. Laudańskiego. A Ty ktora klinika? Staracie się o pierwszą czy drugą dzidzie?

Wlasnie lekarz tez mowil, ze szybko. I to chyba wplynelo na moje zacmienie, bo tu 4 lata staran a nagle ktos Ci mowi, ze jest duza szansa, ze za miesiac bedziesz w ciazy. Mozg rozwalony [emoji2962]
W OviKlinice w Warszawie u prof. Laudańskiego. A Ty ktora klinika? Staracie się o pierwszą czy drugą dzidzie?
Życzę Ci tego, abyś za miesiąc byla w tej ciazy [emoji110][emoji110] ale musisz tez wiedzieć,że z in vitro nie zawsze jest tak łatwo. In vitro uczy cierpliwości i trzeba się też odpowiednio nastawić aby za szybko się nie podlamac. Dobrze,ze trafiłaś tutaj na forum. Dziewczyny mają tutaj ogromną wiedze, zawsze świetnie wspierają, pomagają doradzają i daja opieprz kiedy trzeba. Dzięki nim czesto mozna sie dowiedzieć więcej niż od lekarza.
A napiszesz coś więcej o sobie? Byłaś już kiedyś w ciazy? Masz coś stwierdzone??

reklama
Do góry