bazylia128
Fanka BB :)
@Natsnats smiejesz sie z porypańcow Wiesz ze moj Łukaszjak byl dzieckiem to mial w domu prawdziwa swinke Powaznie ma nawet z nia zdjecia. Jak znajde to wam kiedys wrzuce. Jego tat byl weterynarzem i znalazl ja malutenka i wychowali ja w domu karmiac mlekiem z butelki a jak zadzwonil dzwonek do drzwi to biegla razem z psami na tych swoich raciczkachNapewno dobry z ciebie czlowiek ze tak kochasz pieski Nie wiem czy juz pisalam. My oziego znalzlismy dwa lata temu latem jak jechalismy na rowerach z imienin mojej babci takimi lasami. Nie wspomne ze dlatego lasami bo bylismy po paru glebszych I stamtad przywizolam go do dmu w torebce. Ktos o musial wyrzucic. Mogl miec jakis miesiac. Oczywiscie dalam ogloszenie ale caly czas sie zastanawialm jak naklamac Łukaszowi w razie gdyby sie ktos po niego zglosil bo juz sobie nie wyobrazalam go oddac Na poczatku sie balam bo mam Alutke i jest miedzy nimi 10 lat roznicy ale aloutka swietnie daj sobie z nim rade a poza tym troche sie dzieki nie mu rozruszala. My to na poczatku spalismy osobno bo on w naszym lozku w nocy czul sie jak na placu zabaw a najbardziej mu sie chyba podobaly nasze nosy Tak wiec Łukasz spal z nim na poczatku w innym pokojua na weekendy razem ale jestesmy porypani co ? Az mi samej sie jest szkoda -)