Już dziś byłam pierwszą jabłonkę ciąć, sekatorem się namachalam a głupoty dalej z głowy nie wyleciały [emoji6]Bo zaraz Ty karnie zostaniesz oddelegowana do lasu!!!Powietrzem pooddychać[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
JeczacaMarta
Aktywna w BB
.Wy macie takie wysokie bety w 10dpt ze zaczynam sie swoją martwic bo mialam tylko 109.5
Ostatnia edycja:
Ruda08
Fanka BB :)
No ja nie wiem dziwni sąElfy i te sprawy powiadasz... To chyba ciekawiej niż u nas [emoji846]
Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
Netiaskitchen
Szkoda drzew, ale niechybnie znaczy że trzeba ciąć dalej...Już dziś byłam pierwszą jabłonkę ciąć, sekatorem się namachalam a głupoty dalej z głowy nie wyleciały [emoji6]
Haha powiem Ci że ja ostatnio też muszę się kontrolować żeby za dużo nie jeśćNo to dobrze Też się czasami zmuszam do zjedzenia czegoś zdrowego ale głodna to jestem praktycznie cały czas
Vinszka
Starszemu będę piekła zaraz torta na drugie urodziny [emoji176][emoji176]"Ostatnio się wysypiam" brzmi tak abstrakcyjnie Ja mimo braku dzieci od zawsze mam problem z wysypianiem [emoji2368]
Pospimy sobie kiedyś, na stare lata
Ale najwazniejsze,ze spełniasz się w roli mamy przypomnij mi ile ma starszy?
Ja, gdyby nie te plamienia to może bym sie lepiej czula. Z drugiej strony mdłości i pobolewania brzucha daja znac,ze dzidzia rosnie. Choć tak naprawdę jakby to do mnie nie dociera i boje się myslec do przodu..
Artemida90
A co tam ciekawego produkujesz??
Części z odlewu aluminium do samochodów. Ja wkładam półprodukt do maszyny i wciskam guzik - resztę robi maszyna - obrabia wierci otwory itd, ja wyciągam myje w wodzie i wkładam następny i tak w koło Macieja...nie ciężka ale nudna praca. Produkt wazy chyba 200gram wiec nawet nie dźwigam. Najczęściej siedzę i wlepiam wzrok w maszynę
O na takiej mniej więcej pracuje
Ruda08
Haha, ale wiesz z Twojego mężczyzny to już kawał chłopaHaha powiem Ci że ja ostatnio też muszę się kontrolować żeby za dużo nie jeść
Vinszka
Haha ja też jadłam jak szalona i ot... dupa się roztyła i wrócić do poprzedniej wagi nie chce! [emoji36] poprzedniej mam na myśli z 3 lata temu [emoji23]No to dobrze [emoji1307] Też się czasami zmuszam do zjedzenia czegoś zdrowego ale głodna to jestem praktycznie cały czas [emoji23]
reklama
Ruda08
Podziwiam, że nie zasypiaszCzęści z odlewu aluminium do samochodów. Ja wkładam półprodukt do maszyny i wciskam guzik - resztę robi maszyna - obrabia wierci otwory itd, ja wyciągam myje w wodzie i wkładam następny i tak w koło Macieja...nie ciężka ale nudna praca. Produkt wazy chyba 200gram wiec nawet nie dźwigam. Najczęściej siedzę i wlepiam wzrok w maszynę
Zobacz załącznik 1084552
O na takiej mniej więcej pracuje
Podziel się: