reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
"Ostatnio się wysypiam" brzmi tak abstrakcyjnie;) Ja mimo braku dzieci od zawsze mam problem z wysypianiem [emoji2368]
Pospimy sobie kiedyś, na stare lata ;)
Ale najwazniejsze,ze spełniasz się w roli mamy ;) przypomnij mi ile ma starszy?
Ja, gdyby nie te plamienia to może bym sie lepiej czula. Z drugiej strony mdłości i pobolewania brzucha daja znac,ze dzidzia rosnie. Choć tak naprawdę jakby to do mnie nie dociera i boje się myslec do przodu..
Starszemu będę piekła zaraz torta na drugie urodziny [emoji176][emoji176]

A co tam ciekawego produkujesz??

Części z odlewu aluminium do samochodów. Ja wkładam półprodukt do maszyny i wciskam guzik - resztę robi maszyna - obrabia wierci otwory itd, ja wyciągam myje w wodzie i wkładam następny i tak w koło Macieja...nie ciężka ale nudna praca. Produkt wazy chyba 200gram wiec nawet nie dźwigam. Najczęściej siedzę i wlepiam wzrok w maszynę

IMG_1927.JPG

O na takiej mniej więcej pracuje

reklama
Części z odlewu aluminium do samochodów. Ja wkładam półprodukt do maszyny i wciskam guzik - resztę robi maszyna - obrabia wierci otwory itd, ja wyciągam myje w wodzie i wkładam następny i tak w koło Macieja...nie ciężka ale nudna praca. Produkt wazy chyba 200gram wiec nawet nie dźwigam. Najczęściej siedzę i wlepiam wzrok w maszynę

Zobacz załącznik 1084552

O na takiej mniej więcej pracuje
Podziwiam, że nie zasypiasz 😱

Do góry