reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dzieks :rofl: to mnie juz chyba i kilka innych osob juz tez potrafisz zrozumiec ;) Ty chyba tez cos tam produkujesz sobie na maszynie ?
Jooop ale aktualnie nic, nie mam żadnych materiałów a tutaj nie byłam w żadnym lumpie. Tu ceny w lumpie to niby są takie jak w sklepie, więc nie ma po co 😂
Mąż niedługo leci do pl więc zastanie pare „drobiazgów” do zabrania 😎

reklama
Weź juuuzzzzzzz 🤦🏼‍♀️ Bo normalnie przestane odpisywać 😂 już mnie zaczynasz wnerwiać 😎

Ale tak na serio, to rozumiem Ciebie 😘 po ostatnim transferze to miałam taki roller coaster 🎢 , że szok ..
Tyle razy płakałam, że na pewno się nie udało, co my zrobimy itp. A teraz co ? Zaraz kończę 15 tc ❤

Tylko wiesz każdy ma swój limit pecha 😘
Jeszcze nie dawno @Dakita30 o tym pisala ze nie ma czegos takiego jak wyczerpac swoj limit pecha i to mnie przeraza ... zobaczymy tylko czas to pokaze. Narazie nie moge sie doczekac Wielkanocy ❤ Bedziecie wtedy w pl czy zostaje w IS?

Jeśli masz regularne cykle i owulacje to pewnie,ze tak. Pamiętam jak pisałaś ile lekow brałaś. Ale się udalo;) Ja tez mysle,ze mam ich sporo, już się nie mogę doczekać JAK zacznę schodzić, najbardziej mnie ten smak po luteine w buzi męczy. Ale to niewazne.
A jak się czujesz? Jak dzieci? [emoji7][emoji173][emoji8]
Pamiętam ten okropny smak [emoji33] w pierwszej ciąży mi nie przeszkadzało a w drugiej miałam już odruchy wymiotne przy każdej ... a brałam ich oj brałam wszystkiego pełno [emoji17]

Trudny temat. Nie jest łatwo, zwłaszcza przy buncie starszego, ale za to ostatnio nawet się wysypiam [emoji106] nie wstaje już do dziecka 6x w ciągu nocy [emoji134]

A jak Ty się czujesz? Jak postrzegasz bycie przy nadziei? [emoji3059]

Ooooo zazdraszczam bo ja odkad zobaczylam swoja glukoze na czczo to nie zajadam slodkosci ani slonosci:(:( a chipsika bym zjadla...maz ostatnio jadl tak mi pachnialo[emoji16] oczy jak 5zl ale nie wzielam:( a mowia ze wlasnie w ciazy mozna bezkarne zachcianki miec:(
Grunt, to zjesc troche i świadomie wiedzieć,ze wystarczy. Ja sie boje wiecej zjesc,żeby znow mnie żołądek nie bolał, dlatego troszkę i nara. ;)

No, ale żeby nie było, nie jadłam wszystkiego na raz ;)
Wszystko bym jadła oczami.
Ale chyba bardziej od zawsze mnie ciągnie do jakis takich ostrzejszych potraw;) jem śniadania, obiady kolację, bo wiem,ze musze jeść. Ale żeby tak chodzić głodna, to nie za często [emoji39]
No to dobrze ✊🏻 Też się czasami zmuszam do zjedzenia czegoś zdrowego ;) ale głodna to jestem praktycznie cały czas 😂

No generalnie nudzę się jak mops w robocie. Siedzę na nudnej ręcznej maszynie. Zmieniam produkt raz na 4,5min i tyle. W ciągu 8godz ok 100 produktów. Potem je sprawdzam i tyle. Generalnie cały czas siedzę - chociaż wolałabym leżeć [emoji23] dziś to mówię do kumpeli z maszyny obok ze idę spać i ma mnie obudzić jak się wyłączy [emoji1787][emoji1787][emoji1787] cóż niestety długo nie pospalam
A co tam ciekawego produkujesz??

Wy macie takie wysokie bety w 10dpt ze zaczynam sie swoją martwic bo mialam tylko 109.5
A myślisz, że jak ja dzisiaj będę spać?Jak zając...
Będę budzić się pewnie co godzina i sprawdzać czy już jest 6 i czy już mam budzic mlodego i zbierać się do wyjścia... Moja prawa zasiniaczona ręka ewidentnie nie nadaje się na jutrzejsze pobranie. Wygląda gorzej, bo doszły inne kolory oprócz fioletu... zieleń, i ten taki polski kolor - żółć😂

reklama
Do góry