A to nie wiedziałam. Myślałam, że do 1,0Tylko 1,4 to jest granica przy której można podejść. Powyżej odraczają.
reklama
JeczacaMarta
Aktywna w BB
Zen minął...
Ja myślałam że zejdę przed tą weryfikacja. Niestety trzeba to jakoś przejść
motylek24
Fanka BB :)
Możesz wrzucić link, zastanawiam się czy nie zamówić.No ja posiedziałam, pomyślalam, jestem daleka od panikowania i kupowania jedzenia na zapas (nawarczałam na męża jak cos tam sugerował żeby jakies puszki kupować), ale maseczki właśnie zamówiłam. Takie jak miała Rozenkowa jak lecieli do Stanów. Stwierdziłam, że tyle wydajemy na to nasze in vitro, to i maseczki kupię dobre. Bo jakbyśmy gdzieś musieli jechać to żeby czuć się bezpiecznie.
Aaaanna
Gratulacje jest świetnie
Beta 170
Prg 475
Jest dobrze
bazylia128
I odkazi Moi rodzice tez juz jaki kid z miodu pija Ja wlasnie załączam trzy ostatnie odcinki the walking dead mi zostalySzczerze mówiąc to ja właśnie dziś się zastanawiałam co mogę kupić w puszkach itd żeby w razie czego można było przechowywać...przypominają mi się wszystkie filmy z zombie...i te puste sklepy i walki o jedzenie na filmach teraz mogą być rzeczywistością!!! I wiecie co, zrobię tez zapas wina bo jak już będzie tak źle to chociaż alko pomoże...
Netiaskitchen
Możesz wrzucić link, zastanawiam się czy nie zamówić.
Maski antysmogowe ochronne na twarz 😷 sklep Dragon Mask 🛒
Zadbaj o zdrowie i ochronę przed smogiem👉Kup maski przeciwsmogowe z filtrem i nadrukiem od Dragon Mask✅Skuteczność potwierdzona badaniami!
dragonmask.pl
bazylia128
Ja sie wlasnie boje jak w tych naszych klinikach jest Przeciez tam chyba najlatwiej sie zarazic a kiedys wam wysylalm zdjecie ilu tam RumunowU nas 2 tygodnie temu sanepid rozeslal pismo po urzędach i jednostkach,ze w związku z koronawirusem zalecają ostroznosc, wprowadzenie dezynfekcji itp. Jeden urząd wzial sobie do serca, nakazał zakładać pracownikom maseczki i zmieniać je co 2 godziny, płyny do dezynfekcji, maty, wysłali kierowcę na zakupy i już wtedy nie było nigdzie maseczek i płynów. Na drugi dzien wycofali się z tych nakazów. Ogólnie panują paskudne grypy, więc jeśli jest możliwość to omijać jakies skupiska chorych w przychodniach np..
bazylia128
Niech sobie przypomne Czy to ty tak panikowalas ze to juz koniec bo beta 30?Beta 170
Prg 475
Jest dobrze
bazylia128
Ja pewnie zakoncze ta dobra passe
reklama
bazylia128
Ja juz tez mam zapas dla nas dla tesciow i dla rodzicow Ten moj Łukasz to zawsze o wszystkim pomysliNo ja posiedziałam, pomyślalam, jestem daleka od panikowania i kupowania jedzenia na zapas (nawarczałam na męża jak cos tam sugerował żeby jakies puszki kupować), ale maseczki właśnie zamówiłam. Takie jak miała Rozenkowa jak lecieli do Stanów. Stwierdziłam, że tyle wydajemy na to nasze in vitro, to i maseczki kupię dobre. Bo jakbyśmy gdzieś musieli jechać to żeby czuć się bezpiecznie.
Podziel się: