reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nooooo a jak połówkowe?
Czujesz już ruchy? W którym TC zaczęłaś w ogóle czuć? :)
Wszystko ok🙂 mały waży 390 g, ale jakiś wstydliwy dzisiaj był bo ciągle buzię rączka zakrywał, ale ja to się mu nie dziwię, też nie lubię zdjęć 😄 szyjka macicy ma 41mm także też ok 🙂 no i za miesiąc na następną wizytę muszę zrobić krzywa glukozową. A ruchy już teraz czuję, tak myślę że ok 19 TC zaczęłam czuć ale takie delikatne i chyba nie wiedziałam że to ruchy są, teraz już czuję dużo wyraźniej, szczególnie jak leżę na placach albo po jedzeniu 😉 także niedługo i Ty poczujesz🙂 cudowne uczucie 🙂

[emoji8]No rady to chyba nie ma. Jakby coś działało to by chyba dawali nam w pakiecie...
Dobre by to było. Jakaś taka pigułka na niemyślenie. Dobrze, że masz Maksika A przy nim ciagle cos trzeba podziałac, to chociaż momentami zapomnisz.
Ja sobie tak leżę wlasnie I myślę, czy dałabym radę ważyć na maszynie zamek.. może bym sobie jakieś wiosenne poszewki uszyła na narożnik.. Tylko w sumie, zamek, materiał, to taniej wyjdzie kupic w pepco.. chyba,ze takie na zakładki i na guziki..[emoji848]

No to dzisiaj bardzo udany dzień na forum !! Oby tak dalej [emoji3590] Gratuluje mamuśki [emoji7]

Ja zrobiłam w piątek progesteron, bo jutro mam wcisnąć ostatni raz ;)
I miałam 67 nmól/l więc z czystym sercem żegnam się z progesteronem [emoji1307][emoji1307]
Bardzo fajny dziś dzień. Oby każdy był fajny.
Super z tym progesteronem ;)

reklama
Dobre by to było. Jakaś taka pigułka na niemyślenie. Dobrze, że masz Maksika A przy nim ciagle cos trzeba podziałac, to chociaż momentami zapomnisz.
Ja sobie tak leżę wlasnie I myślę, czy dałabym radę ważyć na maszynie zamek.. może bym sobie jakieś wiosenne poszewki uszyła na narożnik.. Tylko w sumie, zamek, materiał, to taniej wyjdzie kupic w pepco.. chyba,ze takie na zakładki i na guziki..[emoji848]
A masz stare jeansy? Zamek to mało kosztuje, najwiecej materiały. Ale tez zalezy gdzie.

Załączniki

• 15825635730036960254113685905793.jpg
    15825635730036960254113685905793.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 71
Do góry