reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja właśnie mówię mężowi, że jak będzie jakieś ognisko w Niemczech to jadę robić zapasy. No chyba że to podejrzenie w Polsce się potwierdzi to pędzę już w tym tygodniu.
To dziewczyny nie ma żartów - jakaś Polka z Mediolanu pisała że tam ludzie wariują, biją się w sklepach, tam już są półki, sklepy , szkoly, jakieś fabryki, kościoły kazali pozamykać
Szczerze mówiąc to ja właśnie dziś się zastanawiałam co mogę kupić w puszkach itd żeby w razie czego można było przechowywać...przypominają mi się wszystkie filmy z zombie...i te puste sklepy i walki o jedzenie na filmach teraz mogą być rzeczywistością!!! I wiecie co, zrobię tez zapas wina bo jak już będzie tak źle to chociaż alko pomoże...😅

Super [emoji4] to trzymamy kciuki za srode! Ja pewnie czwartek lub piątek [emoji6] kompletnie nie mam pojęcia czemu tak jest [emoji848] Ale Tasza teraz miała progesteron 1,18 i transfer świeży udany [emoji2370]
Tylko 1,4 to jest granica przy której można podejść. Powyżej odraczają.

Ja właśnie mówię mężowi, że jak będzie jakieś ognisko w Niemczech to jadę robić zapasy. No chyba że to podejrzenie w Polsce się potwierdzi to pędzę już w tym tygodniu.
To dziewczyny nie ma żartów - jakaś Polka z Mediolanu pisała że tam ludzie wariują, biją się w sklepach, tam już są półki, sklepy , szkoly, jakieś fabryki, kościoły kazali pozamykać
U nas 2 tygodnie temu sanepid rozeslal pismo po urzędach i jednostkach,ze w związku z koronawirusem zalecają ostroznosc, wprowadzenie dezynfekcji itp. Jeden urząd wzial sobie do serca, nakazał zakładać pracownikom maseczki i zmieniać je co 2 godziny, płyny do dezynfekcji, maty, wysłali kierowcę na zakupy i już wtedy nie było nigdzie maseczek i płynów. Na drugi dzien wycofali się z tych nakazów. Ogólnie panują paskudne grypy, więc jeśli jest możliwość to omijać jakies skupiska chorych w przychodniach np..

Bałam się otworzyć wyniki chciałam poczekać na męża, ale siostra zadzwonilam na kamerce i jak otworzyłam tak zaczęłam wyć, że myślała biedna że beta zero😅 tak się zanosiłam, że nie byłam w stanie powiedziec nic
Super ze ten płacz byl ze szczęścia:) gratulacje,
Niech kazda staraczka tak beczy:) tego zyczymy calej ekipie na forum,ryczcie ze szczęścia :)
Ja swoje bety odbierałam telefonicznie takze jedyne co moglam wydukowac przez swoje siorbanie to "thank you" i tyle bylo konwersacji 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry