reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem za bardzo o co chodzi, bo na bieżąco to nie daje rady czytać, ale ja to przy dwóch transferach byłam faszerowana lekami.... przy kolejnym podejściu chce podejsc na cyklu naturalnym bez niepotrzebnych tabsów, ale to dlatego, że mam już swoje cuda. Mimo wszystko liczę, że natura również zdziała cuda. [emoji7] Nooo tylko nie wiem jak wiek będzie działał na moją niekorzyść [emoji1745]
Jeśli masz regularne cykle i owulacje to pewnie,ze tak. Pamiętam jak pisałaś ile lekow brałaś. Ale się udalo;) Ja tez mysle,ze mam ich sporo, już się nie mogę doczekać JAK zacznę schodzić, najbardziej mnie ten smak po luteine w buzi męczy. Ale to niewazne.
A jak się czujesz? Jak dzieci? [emoji7][emoji173][emoji8]

reklama
@Alicja90 baaarddzo mnie cieszy twoja beta ❤ ❤ ❤ Widzisz takie objawy niczego nie przekreslaja. Tak pewnie ja cos pokrecilam z dniem bety ;) Moooocnnneeeee kciukaski za przyrosty ;)

Wlasnie podali ze 7 ofiara we wloszech koronawirusa. Łukasz mi kazal kupic juz kilka maseczek w aptece bo mowi ze do nas napewno przyjdzie a wtedy tych maseczek napewno zabraknie :o

@Alicja90 baaarddzo mnie cieszy twoja beta [emoji173] [emoji173] [emoji173] Widzisz takie objawy niczego nie przekreslaja. Tak pewnie ja cos pokrecilam z dniem bety ;) Moooocnnneeeee kciukaski za przyrosty ;)

Wlasnie podali ze 7 ofiara we wloszech koronawirusa. Łukasz mi kazal kupic juz kilka maseczek w aptece bo mowi ze do nas napewno przyjdzie a wtedy tych maseczek napewno zabraknie :o
Właśnie napisali w lokalnej prasie,ze w Koszalinie podejrzenie.. para wróciła z Włoch.. brat moj we Francji wczoraj i pisal, ze tam już tez..

@Alicja90 baaarddzo mnie cieszy twoja beta ❤ ❤ ❤ Widzisz takie objawy niczego nie przekreslaja. Tak pewnie ja cos pokrecilam z dniem bety ;) Moooocnnneeeee kciukaski za przyrosty ;)

Chyba ma rację. Jak bede teraz w aptece to też tak zrobię.

Nie dziwię się wcale Twoim emocjom, już pisałam że ja bym trupem chyba padła jak bym taką betę zobaczyła [emoji23].
Płacz kochana, jak że szczęścia to można [emoji8]
Bałam się otworzyć wyniki chciałam poczekać na męża, ale siostra zadzwonilam na kamerce i jak otworzyłam tak zaczęłam wyć, że myślała biedna że beta zero😅 tak się zanosiłam, że nie byłam w stanie powiedziec nic

reklama
@Alicja90 baaarddzo mnie cieszy twoja beta [emoji173] [emoji173] [emoji173] Widzisz takie objawy niczego nie przekreslaja. Tak pewnie ja cos pokrecilam z dniem bety ;) Moooocnnneeeee kciukaski za przyrosty ;)

Ja właśnie mówię mężowi, że jak będzie jakieś ognisko w Niemczech to jadę robić zapasy. No chyba że to podejrzenie w Polsce się potwierdzi to pędzę już w tym tygodniu.
To dziewczyny nie ma żartów - jakaś Polka z Mediolanu pisała że tam ludzie wariują, biją się w sklepach, tam już są półki puste w sklepach, sklepy , szkoly, jakieś fabryki, kościoły kazali pozamykać

Ostatnia edycja:
Do góry