reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A po poronieniu sprawdzałaś beta HCG?
No może właśnie endo mi bardziej urosło ale ja mam swój cykl bez żadnych hormonalnych ulepszaczy oprócz tony supli :laugh2: Za tydzień będę w Polsce w Invicie na mezoterapii to mi lekarz 'tam' zajrzy ;) Zastanawiam się czy to jakieś pozostałości po ciąży?? Mam nadzieję że nie... Może suple tak pogoniły moje endometrium

reklama
No może właśnie endo mi bardziej urosło ale ja mam swój cykl bez żadnych hormonalnych ulepszaczy oprócz tony supli :laugh2: Za tydzień będę w Polsce w Invicie na mezoterapii to mi lekarz 'tam' zajrzy ;) Zastanawiam się czy to jakieś pozostałości po ciąży?? Mam nadzieję że nie... Może suple tak pogoniły moje endometrium
Jak tak rośnie to dobrze świadczy. Zobacz jak szybko zleciało zaraz będziesz miała mezoterapię

Samo krwawienie w sobie jest tylko częściowym dowodem oczyszczania się macicy. Beta powinna się obniżać aż spadnie do zera gdyby się np. zatrzymała może to być przyczyną poronienia zatrzymanego i wskazaniem do lyzeczkowanie jamy macicy z resztek tkanek.
Po poronieniu jak wszystko że mnie wyleciało miałam usg w Anglii w szpitalu i w Polsce tydzień później. Twierdza że się dobrze oczyscilam bo nic tam nie widać w usg. Poza tym była owulacja i teraz @ więc jest ryzyko że coś zostało?? :(

A nie no to jak było USG i endometrium było ok to myślę że raczej wszystko się oczyscilo A teraz po prostu może grubsze endometrium naroslo i stąd to krwawienie obfite.
Po poronieniu jak wszystko że mnie wyleciało miałam usg w Anglii w szpitalu i w Polsce tydzień później. Twierdza że się dobrze oczyscilam bo nic tam nie widać w usg. Poza tym była owulacja i teraz @ więc jest ryzyko że coś zostało?? :(

reklama
A nie no to jak było USG i endometrium było ok to myślę że raczej wszystko się oczyscilo A teraz po prostu może grubsze endometrium naroslo i stąd to krwawienie obfite.
Ufffff no właśnie tego się trzymam.. Wiesz po poronieniach a nawet ciazach biochemicznych organizm jest jakby bardziej gotowy do ciąży i może to stąd. Nawet tu w szpitalu mi o tym gadali..

Do góry