reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A nie wierze [emoji14] Ty to jesteś mistrz wypieków [emoji3526] Ja ten torcik robię trzeci raz a dopiero teraz wyszedł mi w końcu biszkopt...bo wcześniej byl za suchy, za twardy a teraz tyle go nasaczylam, ze w końcu był WILGOTNY [emoji123][emoji123][emoji2957]
Daj przepis, bo mam taki slinotok, ze nie wyrabiam [emoji38][emoji38]

reklama
A nie wierze [emoji14] Ty to jesteś mistrz wypieków [emoji3526] Ja ten torcik robię trzeci raz a dopiero teraz wyszedł mi w końcu biszkopt...bo wcześniej byl za suchy, za twardy a teraz tyle go nasaczylam, ze w końcu był WILGOTNY [emoji123][emoji123][emoji2957]
Coś ty, ze mnie taki mistrz jak z koziej dupy trąba [emoji12]. Mam kilka sprawdzonych ciast i te po lekkich modyfikacjach mi wychodzą dobrze.
Ale jak próbuję coś nowego to na 10 przepisów może połowa jest jadalna [emoji41]. Ale moje psy się cieszą, wiem że nie można dawać słodkiego ale ostatnio zjadły całą blaszkę ciasta jogurtowego z kiwi...
Kiwi nie ruszyły [emoji12]

Dziewczęta podpowiedzcie proszę co sądzicie z własnego doświadczenia... Dziś u mnie 4ty dzień @, przyszła 29 od dnia poronienia więc cykl jak w zegarku.. Zastanawia mnie fakt że @ jest bardzo obfita, nie jakaś szczególnie bolesna ale zdecydowanie bardziej obfita niż przez ostatni rok jak pamiętam.. 4ty dzień a że mnie prawie ciurkiem, 2 poprzednie mega dużo...Do tego kluje prawy jajnik... Co to może oznaczać, jak myślicie. Od miesiąca prawie biorę naprawdę dużo suplementów chyba wszystkie możliwe włącznie z DHEA eljot plus zastrzyki ubichinon, selen.. Czy to może mieć wpływ ? Ten cykl będzie na antykach ale to chyba nie powinno osłabić działania supli?

Dziewczęta podpowiedzcie proszę co sądzicie z własnego doświadczenia... Dziś u mnie 4ty dzień @, przyszła 29 od dnia poronienia więc cykl jak w zegarku.. Zastanawia mnie fakt że @ jest bardzo obfita, nie jakaś szczególnie bolesna ale zdecydowanie bardziej obfita niż przez ostatni rok jak pamiętam.. 4ty dzień a że mnie prawie ciurkiem, 2 poprzednie mega dużo...Do tego kluje prawy jajnik... Co to może oznaczać, jak myślicie. Od miesiąca prawie biorę naprawdę dużo suplementów chyba wszystkie możliwe włącznie z DHEA eljot plus zastrzyki ubichinon, selen.. Czy to może mieć wpływ ? Ten cykl będzie na antykach ale to chyba nie powinno osłabić działania supli?
Wielkość krwawienia zależy od grubości endometrium. Im grubsze tym mocniej się złuszcza a krwawienie jest bardziej obfite. Ja odkąd jestem stymulowana i przygotowywana do transferów też mam bardzo obfite miesiączki wcześniej bardzo słabe.

A ten cykl teraz miałaś bez żadnych leków hormonalnych? Wiesz co ja od czasu kiedy zaczęłam starania i przygotowania do in vitro każdy mam inny jeśli o obfitość chodzi. Teraz po biochemicznej pomimo tego że na USG endometrium było cienkie też 2 dni normalnie lało się że mnie i to taka rzadka okresowo jasna krew.

reklama
A masz szansę umówić się na usg i sprawdzić??
No może właśnie endo mi bardziej urosło ale ja mam swój cykl bez żadnych hormonalnych ulepszaczy oprócz tony supli :laugh2: Za tydzień będę w Polsce w Invicie na mezoterapii to mi lekarz 'tam' zajrzy ;) Zastanawiam się czy to jakieś pozostałości po ciąży?? Mam nadzieję że nie... Może suple tak pogoniły moje endometrium

Do góry