motylek24
Fanka BB :)
Kto tu dziś balujeJest tez moja kumpela z silki co wam o niej opowiadalam jak wypila to nagle sie taka raozgadana zrobila Zobacz załącznik 1083982
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto tu dziś balujeJest tez moja kumpela z silki co wam o niej opowiadalam jak wypila to nagle sie taka raozgadana zrobila Zobacz załącznik 1083982
Pięknie!!!Ja dzis napisze narazie tylko tyle ze nogi mi wchodza w DUPE NAJPIER BIEGALAM A POZNIEJ BIEGALAM PO IKEI I TA IMPREZA @fredka84 mordeczko ja pije alko lukasz mnie na chwile podrzuci do domu bo musialam estrofem wziac a zapomnialam )
Moja ginekolog twierdziła że nospa nic nie daje ale jak mi pomaga to mogę brać. Po tej rozmowie zgłupiałam ale czasem brałam może z 5 tab na początku ciąży.Zaopatrz sie w Chela Mag B6 ok5zl i pij 3xdziennie i kup sobie nospe zeby w razie jakichś najmniejszych boli szybko zareagować.
Trzymam kciuki by te bóle zwiastowaly zagniezdzanie [emoji110][emoji110][emoji110]Niestety nie mam, ibuprofen - cała moja apteczka....
Pije magnez codziennie rano, za 4 dni miesiączka, ale to za wcześnie na takie bóle... Zawsze dwa dni przed mam jak w zegarku
położyłam się i narazie spokój... Do poniedziałku moment zleci I będzie wiadomo, aczkolwiek mnie pocieszyłaś trochę, bo moj spokój i dobre myśli odeszły z bólami.. DziękujęParacetamol , ibuprofen nic nie pomoże. Weź sobie ewentualnie magnez. Połóż się, kilka głębokich oddechów. Pamiętaj jak ma być dobrze to będzie. Bóle okresowe w pierwszej ciąży miałam tak mocne, że test ciążowy zrobiłam gdzieś dopiero 4 dni po terminie miesiączki. Myślałam, że przyjdzie @ lada chwila. Nie przyszła
Baw się dobrze [emoji4]Ja dzis napisze narazie tylko tyle ze nogi mi wchodza w DUPE [emoji23] NAJPIER BIEGALAM A POZNIEJ BIEGALAM PO IKEI I TA IMPREZA @fredka84 mordeczko ja pije alko lukasz mnie na chwile podrzuci do domu bo musialam estrofem wziac a zapomnialam )
Dziękuję, ale też wyskoczyły "syfki" na twarzy typowo okresowe, które raczej nie zwiastują tegoTrzymam kciuki by te bóle zwiastowaly zagniezdzanie [emoji110][emoji110][emoji110]
Kurza melodia Co za uśmiechJa dzis napisze narazie tylko tyle ze nogi mi wchodza w DUPE NAJPIER BIEGALAM A POZNIEJ BIEGALAM PO IKEI I TA IMPREZA @fredka84 mordeczko ja pije alko lukasz mnie na chwile podrzuci do domu bo musialam estrofem wziac a zapomnialam )
W naszym przypadku gdzie jestesmy świadome całego procesu,bol boze miec różne znaczenia,normalnie bysmy pomyślały ze idzie ciotka i tyle. Ale my analizujemy wszystko na 100sposobow.położyłam się i narazie spokój... Do poniedziałku moment zleci I będzie wiadomo, aczkolwiek mnie pocieszyłaś trochę, bo moj spokój i dobre myśli odeszły z bólami.. Dziękuję
Dobrze. My tutaj jesteśmy od trzymania kciuków [emoji110][emoji110][emoji110] ciezko jest nie doszukiwać się objawow niestety. Dobrze,ze jutro już niedziela.Dziękuję, ale też wyskoczyły "syfki" na twarzy typowo okresowe, które raczej nie zwiastują tego [emoji28]
Wolę się nie nakręcać, a później miło zaskoczyć...
niż się nastawić, a później nie móc się pozbierać [emoji3526]