reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

o to fajnie by bylo ;) tylko ja mam druga stymulacje to cos zmienia?
Ilość stymulacji nic tu nie zmienia. Wiek zmienia. Jak wyhodujecie wiecej zarodków niz bedziesz w stanie przygarnąć w ciagu roku to placisz za kolejny rok mrożenia zgodnie z cennikiem. ☺️I tego Ci życzę 😘Dużo swietnej jakości prawidłowych małych bazylek. Żeby za kilka lat Wasz piękny dom był pełen dzięcięcego śmiechu. Gromadki Wam życzę ☺️☺️☺️

reklama
To trzymam kciuki za maluszka, to prawda - czego się nie robi dla tego małego serduszka :) wszystko przetrwamy :) ja jestem w trakcie drugiej stymulacji, wcześniej dwa transfery nieudane, ale walczę dalej 💪 💪 💪
Bardzo się cieszę ze walczysz ❤️ Jak znosisz stymulację ? Czy coś się zmieniło ? Leki, dawki ? Immunologia ?

O dzizes 700 ?? Ja miałam 53 i mi pisały że za dużo :szok: Co Ci na to Pasnik dał?
U @Netiaskitchen nie ma tragedii, ale dobrze też nie jest, IL2 mógł jej w górę pójść przez wysokie TNF które też świadczy o stanie zapalnym co mogło pomóc w implantacji (wysokie jest też przy chorobach autoimmunologicznych) ale ja bym nie ryzykowala i poleciala to Pasnika z tym... Cytokiny są też ważne przy diagnozie poronien nawracajacych, więc lepiej jest zrobić za dużo nic za malo
Dlatego Paśnik obowiazkowo☺️wizyta w czwartek😘

Ty albo jesteś jakimś mega silnym człowiekiem albo tak dojrzała, rozsądną albo taka optymistką, w każdym razie Cię podziwiam. Ja tak jak @bazylia128 pisała, pewnie już bym była na oddziale zamkniętym.
Ale właśnie za tą Twoją siłę i wiarę Twoje dzieciątko Ci te przygody wynagrodzi i za 6miesiecy będziemy tu wspólnie wrzucać zdj naszych Maleństw w naszych ramionach 🥰☺️
Ojjj nie zawsze mam tyle siły.. ostatnie razy to ryczałam jak dziecko, ale to nic nie zmieni 😑
Muszę dać radę i wiem, że dam ;) tyle czekałam, żeby być w tej ciąży.
Powiem Wam, że po tych akcjach co mam teraz nie wyobrażam sobie zajść 2 razy w ciąże .. z drugiej strony i tak nie mamy zarodków.

Jeszcze tylko i aż 6 miejscy 😍 każdy dzień przybliża nas do celu !!

Hmmm a mi zarówno w klinice jak i teraz u lekarza prowadzącego ciążę mówili żeby brać cały czas luteinę 2x1 aż do 25 TC i ewentualnie odstawić dopiero po badaniu szyjki macicy.
Hej :) ja już zeszłam ze wszystkiego. Po sprawdzeniu szyjki Pani Doktor kazała zejść powoli ze wszystkiego. Na dzień dzisiejszy biorę już tylko witaminki. A tu informacje ze do 25 tc ... dziewczyny jak było u Was ? Kiedy odstawilyscie luteinę ?

Hej :) ja już zeszłam ze wszystkiego. Po sprawdzeniu szyjki Pani Doktor kazała zejść powoli ze wszystkiego. Na dzień dzisiejszy biorę już tylko witaminki. A tu informacje ze do 25 tc ... dziewczyny jak było u Was ? Kiedy odstawilyscie luteinę ?
No co lekarz to opinia, nie mam pojęcia od czego to zależy 😉 a jak Ty się czujesz?

Dziewczyny oddam 2 pełne opakowania lutinus +13 tabletek z kolejnego. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana zapraszam na priv🙂

reklama
Kochana ja mam prolutex i bardzo się z tego cieszę bo od luteiny dowcipnej miałam tylko wszystko podraznione i ciągle grzybice. Teraz mam tylko 1 luteine 100 i już mam nieciekawie. Polecam te zastrzyki. Nie lubię ich robić ale komfort w majtach jest :-) :)
Wiesz co, ale ja mam ogólnie dużo luteiny.
3x2 luteine 100 dopochwowo
3x2 luteine 50 pod język
3x1 duphaston i wlasnie zastrzyki z prolutexu.
Zobaczę w marcu jaki mam poziom progesteronu, może mi z czegoś zejdzie. Mam duże dawki bo w dniu transferu mialam 14 progesteron. Potem w 15dpt juz troche ponad 40.

Do góry