reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O dzizes 700 ?? Ja miałam 53 i mi pisały że za dużo :szok: Co Ci na to Pasnik dał?
U @Netiaskitchen nie ma tragedii, ale dobrze też nie jest, IL2 mógł jej w górę pójść przez wysokie TNF które też świadczy o stanie zapalnym co mogło pomóc w implantacji (wysokie jest też przy chorobach autoimmunologicznych) ale ja bym nie ryzykowala i poleciala to Pasnika z tym... Cytokiny są też ważne przy diagnozie poronien nawracajacych, więc lepiej jest zrobić za dużo nic za malo
Zalecił w cyklu przed crio:
Equoral 50 mg 2xdziennie przez 21 dni
Encorton 5mg 2x dziennie
Od 10 dc w miesiącu z transferem 10mg encortonu i heparyne.
Boję się że to będzie za mało 🙁 Mam też miano ana3 1:10 000:baffled:

reklama
@sandra777.12 wszystko u ciebie dobrze ?
Cześć piękna :) dopiero się obudziłam i nadrabiam 😇
A co u mnie ? Po staremu .. znowu miałam akcje krew 😑 przyszłam do pracy i czuje potok, No i w łazience się nie zdziwiłam. Zadzwoniłam do położnej, ona zaanonsowała mnie w szpitalu i pojechałam. Z dzieciątkiem wszystko Ok, łożysko jest już duże i ładne. Aaaallleeee jest nisko i na dodatek miałam bąbelka z krwią przy ujściu. I dr mówiła, że puści.. tylko nie zapytałam się czy dalej będzie się napełniał 🧐 ale pewnie tak. Zwolnienie dostałam aż dooooo poniedziałku 😑. Było dwóch lekarzy- jednego urobiłam, dałby mi zwolnienie do końca. No ale przyszła inna pinda i nieeeeee, po co ? 🤦🏼‍♀️
Noo i dali mi tabsy na krwawienie i to na tyle ;)

Mam nadzieje, że dzisiaj się za mnie wybawisz 😘 a jakbyś wypiła za moje zdrówko to już wgl spełnienie marzeń 😂

Zalecił w cyklu przed crio:
Equoral 50 mg 2xdziennie przez 21 dni
Encorton 5mg 2x dziennie
Od 10 dc w miesiącu z transferem 10mg encortonu i heparyne.
Boję się że to będzie za mało 🙁 Mam też miano ana3 1:10 000:baffled:
To naprawdę masz immuno rozjechane konkretnie.. Mnie immunosupresja ale 1 x 50mg nie pomogło.. Przy tak wysokim mianie nie możesz się szczypie ale możesz wziąć Ivig. Rozwazalas to też? Odezwała się do mnie ostatnio dziewczyna które po immunosupresji poronila w 6tc, wcześniej miała biochemiczne (czyli podobna sytuacja do mojej) i tym razem docent sam ja na immunoglobuliny skierował.. ona ma miano 1:640 stąd szczepienia odpadaja.. W Gdańsku ich nie weźmiesz ale w Warszawie już tak

Hej. Aż głupio pisać, że was nie nadrobię. W sumie prawie sie tu nie udzielam. Ale ja po prostu nie mam czasu. Nawet spać nie mam czasu.
Generalnie krew przed chwilą oddana. Czekam na wynik. % już kupione na wypadek niskiej bety. Normalnie ledwo dojechalam do labu bo mi się ręce tak trzesly.
Buziaki babeczki. Kciuki za każdą z Was na każdym etapie starań.

Może pomyśl , by ta luteine dopochwowa zamienić na doustny lutinus, by nie podrażniać?
Kiedy będziesz schodzić z leków?
Zapytam go na następnej wizycie. Nie wiem kiedy, teraz wszystko zostawił tak jak do tej pory, ale na następną wizytę kazal zbadać progesteron wlasnie. Na następną wizytę napisze sobie pytania na kartce bo teraz jak jakis ciemniak siedzialam w szoku i o nic nie zapytalam....

Cześć piękna :) dopiero się obudziłam i nadrabiam 😇
A co u mnie ? Po staremu .. znowu miałam akcje krew 😑 przyszłam do pracy i czuje potok, No i w łazience się nie zdziwiłam. Zadzwoniłam do położnej, ona zaanonsowała mnie w szpitalu i pojechałam. Z dzieciątkiem wszystko Ok, łożysko jest już duże i ładne. Aaaallleeee jest nisko i na dodatek miałam bąbelka z krwią przy ujściu. I dr mówiła, że puści.. tylko nie zapytałam się czy dalej będzie się napełniał 🧐 ale pewnie tak. Zwolnienie dostałam aż dooooo poniedziałku 😑. Było dwóch lekarzy- jednego urobiłam, dałby mi zwolnienie do końca. No ale przyszła inna pinda i nieeeeee, po co ? 🤦🏼‍♀️

Mam nadzieje, że dzisiaj się za mnie wybawisz 😘 a jakbyś wypiła za moje zdrówko to już wgl spełnienie marzeń 😂
Jejku to to chyba tu u nas najczesciej masz problemy. Nie jedna by na twoim miejscu w waratkowie wyladowala ;( Ale najwazniejsze ze wszystko jest ok. Kurcze jak wy macie nie fajnie z tymi zwolnieniami ;( W pl dostaniesz nawet u rodzinnego jak sciemnisz ze masz jelitowke ;) Mam w planach sie czegos dzisiaj napic ale zobaczymy co z tego wyjdzie buziaki

Cześć piękna :) dopiero się obudziłam i nadrabiam [emoji56]
A co u mnie ? Po staremu .. znowu miałam akcje krew [emoji58] przyszłam do pracy i czuje potok, No i w łazience się nie zdziwiłam. Zadzwoniłam do położnej, ona zaanonsowała mnie w szpitalu i pojechałam. Z dzieciątkiem wszystko Ok, łożysko jest już duże i ładne. Aaaallleeee jest nisko i na dodatek miałam bąbelka z krwią przy ujściu. I dr mówiła, że puści.. tylko nie zapytałam się czy dalej będzie się napełniał [emoji3166] ale pewnie tak. Zwolnienie dostałam aż dooooo poniedziałku [emoji58]. Było dwóch lekarzy- jednego urobiłam, dałby mi zwolnienie do końca. No ale przyszła inna pinda i nieeeeee, po co ? [emoji2360]

Mam nadzieje, że dzisiaj się za mnie wybawisz [emoji8] a jakbyś wypiła za moje zdrówko to już wgl spełnienie marzeń [emoji23]
Jej, ale się masz z tymi krwawieniami;( Chyba nikt nigdy nie miał tyle usg prawda? No ale najważniejsze,ze jesy wszystko ok.

Hej. Aż głupio pisać, że was nie nadrobię. W sumie prawie sie tu nie udzielam. Ale ja po prostu nie mam czasu. Nawet spać nie mam czasu.
Generalnie krew przed chwilą oddana. Czekam na wynik. % już kupione na wypadek niskiej bety. Normalnie ledwo dojechalam do labu bo mi się ręce tak trzesly.
Buziaki babeczki. Kciuki za każdą z Was na każdym etapie starań.
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Zapytam go na następnej wizycie. Nie wiem kiedy, teraz wszystko zostawił tak jak do tej pory, ale na następną wizytę kazal zbadać progesteron wlasnie. Na następną wizytę napisze sobie pytania na kartce bo teraz jak jakis ciemniak siedzialam w szoku i o nic nie zapytalam....
Kochana ja mam prolutex i bardzo się z tego cieszę bo od luteiny dowcipnej miałam tylko wszystko podraznione i ciągle grzybice. Teraz mam tylko 1 luteine 100 i już mam nieciekawie. Polecam te zastrzyki. Nie lubię ich robić ale komfort w majtach jest :-) :)

Do góry