reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
IFN/IL10 masz nisko, a to bardzo dobrze, tak P. mi mówił. IL10 masz dość wysoko, ale pewnie nie aż tak jak powinno przy za wysokim IL2. IL10 i IL4 odpowiadają za ochronę zarodka, a IL2 za agresję organizmu,ale tragedii u ciebie nie ma z tym IL2 ja mam ok 700.Ten drugi wskaźnik, co masz taki wysoki to niestety nie wiem co oznacza. Mam nadzieję że troszkę pomogłam. Wg mnie nie jest źle,ale oczywiście konsultacja z dr P. rozwieje wszystkie wątpliwości.
O dzizes 700 ?? Ja miałam 53 i mi pisały że za dużo :szok: Co Ci na to Pasnik dał?
U @Netiaskitchen nie ma tragedii, ale dobrze też nie jest, IL2 mógł jej w górę pójść przez wysokie TNF które też świadczy o stanie zapalnym co mogło pomóc w implantacji (wysokie jest też przy chorobach autoimmunologicznych) ale ja bym nie ryzykowala i poleciala to Pasnika z tym... Cytokiny są też ważne przy diagnozie poronien nawracajacych, więc lepiej jest zrobić za dużo nic za malo

Dziewczyny jest straszny problem z prolutexem w Krakowie,tylko w 1aptece a Katowicach pokazuje ze jest dostepny.czy dostajecie jakies zamienniki? Czy tylko lekarz zaleca progesteron doustnie i dopochwowo?
Ja mam przepisany
prolutex x1
Progesterone besins 3x2
Duphaston 3x1
Crinone 1x1
Ale ponoc Prolutex najlepiej się przyswaja.
No jest z nim problem. MY też jakis czas temu jechaliśmy 160 km zeby dokupić.

reklama
Do góry