reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sony, glowa do gory. Kochana, trzeba wierzyc ,ze wsrod tych 4 jest wlasnie ten jeden co da Ci szczescie i za 9 miesiecy, bedziesz go mocno tulic do serca :tak::-) a reszta oczywiscie bedzie na zimowisku czekac na moment, by stac sie jego rodzenstwem.
Dostaniesz zel ulatwiajacy zagniezdzanie. Spuer!!!Nie slyszalam o takich specyfikach.

Witam Was wszytskie Dziewczyny. Podczytuje Was już od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć. Od ponad 2 lat staramy się o dziecko. U mnie stwierdzono rozległą endometriozę więc stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać. Do ICSI podchodziliśmy w Artemidzie w B-stoku. Mimo że jestem z Wlkp to zrobiliśmy sobie urlop na Wschodzie :-D. Wyhodowałam 17 jajek z czego 14 na prawym jajniku (!), 8 było dojrzałych, 8 zapłoniono, 2 zabrałam i niestety nie mamy mrozaków...
Jestem świeżo (6dpt) po transferze 2 blastocyst i umieram ze strachu... Nie mam najmniejszych objawów!!! NIC. :szok: Nie wiem jak wytrzymam te kilka dni...

Przepraszam za ten przydługi wstęp. Trzymam kciuki za Was wszystkie i wracam do czytania zaległych postów bo chcę Was trochę lepiej poznać :-):-):-)

mikimo witaj wsród nas! ja też jestem nowa dołączyłam wczoraj,jestem dopiero przed zabiegiem,dziś mam wizytę i wszystko ustalimy z moją panią doktor,wszystkie tutaj umieramy ze strachu,przed zabiegiem,w trakcie a potem po,ale trzeba byc w każdym z tych momentów dobrej myśli,niestety nie pomogę ci z objawami ale jest tu sporo dziewczyn juz po także napewno udzielą wszystkich niezbędnych informacji,a ja ...no cóż trzymam mocno kciuki!

Mikimo :-) witaj wśród nas :-) jak poczytasz starsze posty to natrafisz na takie: " brak objawów to też objaw"

trzymam kciuki za Ciebie i maluszki &&&&&

Sony mocno zaciskam za Twoje komóreczki, żeby się ładnie zapładniały i dzieliły &&&&&&&&&&&&&&&& Wśród tych czterech na pewno jest Twój Maluszek :tak: albo Maluszki ;-):-) Nie stresuj się Kochana.

Aisha fluidki łapię :tak: a filmik super :-)
Agapl , Lawendowy pomyliłyście mnie z Sony ;-) ja dziś nie mam punkcji :-)
Ale tak czytam, ze może gotadora i agapl będą miały w środę a mi wczoraj dr powiedział, ze punkcja wtorek-środa :-) JJJJeeeeeeeeeeeejuuuuuuuuuuuuu, ale się bedzie działo!

Witaj mikimo :-) Zaciskam &&&&&&&&&&&&&& kiedy testujesz?

darii może podziałał, bo dziś juz mniej gardło boli. To są trzy tabletki, więc jeszcze dzis i jutro. Ale wczoraj jak go wzięłam, to nie wiem czy to po nim czy jakis zbieg okolicznosci, ale tak mi się wymiotować chciało :baffled: masakra

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry