reklama
Dzień dobry WSZYSTKIM życzę cudownego poranka i wszystkim samych pozytywnych myśli! wiecie..u mnie sypie delikatnie śnieg a przez chmurki wyglada słoneczko więc dzień musi być dobry..(tak sobie to tłumaczę bo dziś wizyta u lekarza i zaplanowanie zabiegu)..już od rana się stresuję sama nie wiem czym
Gotadora, nie wiem jak sie poprzednio stymulowalas. Przyjmujesz tez inne leki niz ja, ale wydaje mi sie,ze spokojnie zdazy mezus przyjechac na czas. Ja wyliczylam sobie ,ze punkce bede miec w srode, jesli oczywiscie wszystko przebienie, jak przy poprzednich stymulacjach.
Hej.
Chciałam Was poinformować, że fizycznie czuję się dobrze, nic mnie nie boli, troszkę plamię. Jeśli chodzi o psychikę do do bani, ryczeć mi się chce. Słabizna jakich mało. Pobrano tylko 4 komórki, reszta pęcherzyków była za mała.
Chciałam Was poinformować, że fizycznie czuję się dobrze, nic mnie nie boli, troszkę plamię. Jeśli chodzi o psychikę do do bani, ryczeć mi się chce. Słabizna jakich mało. Pobrano tylko 4 komórki, reszta pęcherzyków była za mała.
SonySony trzeba zawsze być dobrej myśli bo pozytywne nastawaienie to już połowa sukcesu. Moja pani doktor powtarza zawsze jak wyniki nie najlepsze że aby powstał dzidziuś potrzebna jest TYLKO jedna komóreczka i TYLKO jeden plemniczek!!! Będzie dobrze!!
reklama
Gotadora, nie wiem jak sie poprzednio stymulowalas. Przyjmujesz tez inne leki niz ja, ale wydaje mi sie,ze spokojnie zdazy mezus przyjechac na czas. Ja wyliczylam sobie ,ze punkce bede miec w srode, jesli oczywiscie wszystko przebienie, jak przy poprzednich stymulacjach.
Agapl jakby była środa to byłoby super, ja tak sobie umyśliłam właśnie środę - mam nadzieje,że moje nastawienie się potwierdzi :-)
Podziel się: