reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ostatni raz czulam cos w podbrzuszu z tydzien temu. A teraz czasem mnie ćmi ale tak leciutko tak niżej. Ale to naprawdę delikatnie. A Ciebie coś tam ćmi?

Tak czuje takie napięcie i wypełnienie ale tylko czasem od tygodnia nie czułam a dziś położyłam się na kanapie i czuje delikatnie. Tłumacze sobie ze macica rośnie

No niech teraz rośnie ☺
Mężowi powiedziałam że jakby jestem w ciąży...
No bo wiadomo, długa droga jeszcze żeby móc się cieszyć tak na serio.
Ale mam takie wrażenie, że to co u mnie było najtrudniejsze jakimś cudem przeskoczyliśmy ❤
Haha jest też swojemu mężowi tak powiedziałam. Potem beta słabo przyrosła, stwierdziłam że nic z tego. Jednak ciąża się utrzymała, już nawet komentował "to w końcu jesteś w ciąży czy nie". Chciałam go udusić.
U ciebie pójdzie gładko, taka piękna ta beta:)

W ogrodzie to mogę ryć od rana do wieczora [emoji3590]. Kocham to [emoji3590]
Na zdjęciu moje najładniejsze miejsce, reszta to taki chaos do poprawki[emoji12]
Taras oczywiście z czerwonej cegły dziewczyny [emoji12]Zobacz załącznik 1083432Zobacz załącznik 1083438
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o moja rozyczko !!!!!!!!!! Tam jest cudownie no jaka z ciebie dumna jestem. Dziewczyny co do cegly to moj tata prowadzi firme ma tartak ale jest tez dilerem cegly CRH. Robi palety i w zamian dostaje albo kasiure albo cegle wiec u nas na skladzie jest tego od zaje... i jeszcze rroche i ma najlpesze ceny wiec fajnie to schodzi. Najwiecej idzie na koscioly :D:D:D A ja u siebie nie mam nic :) Wzielam prysznic wskoczylam w dresiki i smigam ;) @Netiaskitchen oczywiscie czekalam na twoje wyniki ;) To jest ten transfer ZOBACZYSZ Buziaki ;)

Tak czuje takie napięcie i wypełnienie ale tylko czasem od tygodnia nie czułam a dziś położyłam się na kanapie i czuje delikatnie. Tłumacze sobie ze macica rośnie
No ja tez tak myślę. U mnie w ndz ostatni raz. Potem juz tez zaniklo. Martwilam się bo kazde zmiany to jednak niepokój ale doszly mdlosci ktorych nie mialam to sie uspokoilam. Chyba po prostu w ciazy kazdy dzien to nie te same objawy:):)

reklama
W Holandii kocham stare kamienice , z wysokimi sufitami i wielkimi oknami .. tylko schody są tak cholernie strome , ze czasem zejść z takich z siatami zakupów to neo lada wyczyn [emoji23]maja swój klimat , ale ceny w dużych miastach są masakryczne .[emoji57]szukaliśmy czegoś gdzie będzie i miejsce dla dzieci i blisko dobre szkoły , park itd .. nie biorą pod uwagę , ze to się nie zisci .. [emoji7]BTW jak już dopadnę się mojej 6scio palnikowej kuchenki i piekarnika, ta Was zamecze moimi wypiekami [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Dawaj dawaj[emoji3] marzy mi się taka stalowa, industrialna kuchnia[emoji4]

Do góry