reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję za kciuki ❤ Z jednej strony 6 jajek, z drugiej 4, największe: 13 mm, po drugiej stronie 11 mm, estradiol 538 pg/ml, a progesteron 0,737 ng/ml. Czy ten progesteron jest ok? Marzy mi się świeży transfer, przy pierszej stymulacji nie robili ze względu na zbyt wysoki progesteron. W piątek kolejne usg 💪
a ktory to jest dzien stymulacji ?

reklama
Dooobre sa wyniki [emoji106] [emoji173] [emoji7] Glukozy w moczu nie ma i bardzo dobrze, mozesz teraz powciagac nosem troche bialej mąki @Netiaskitchen ma tu chyba najwieksze doswiadczenie we wciaganiu bialego proszku to ci podpowie ;) Wyniki leciutko leciutenko tylko odbiegaja od normy i raczej to nie ma znaczenia ;)
;) A powciągam, powciągam. Co mi tam.
Pomidorowej Twojej to bym zjadła. Nie powiem [emoji39][emoji39]

Może faktycznie coś w tym jest. Ja zawsze byłam łasuchem ale trzymałam się „w ryzach” a w ciąży czasami coś zjem ... ale to rzadko. Ale pączka to sobie nie odmowie - „pamiętaj aby dzień święty święcić” 😇
O tak ja jutro też jakieś pyszności sobie zaserwuję 🥰😋 z marmoladą, adwokatem i skórką pomarańczową 🤤

Myślicie, że jak lekarz nie zaproponuje histeroskopii to się upomnieć? Wiecie jak lekarze reagują jak pacjentka proponuję badania...

;) A powciągam, powciągam. Co mi tam.
Pomidorowej Twojej to bym zjadła. Nie powiem [emoji39][emoji39]
Ja co roku robie w sloiki tai przcier pomidowrowy z warzywami z najlepsiejszych pomidorow. To jak robie zupke to wystarczy tylko dobra baza wlewam to cudo ze sloikow troszenke doprawiam wsypuje korerk tez mam zamrozony w sloiczkach taki najfajnieszy z lata i dodaje smietane. Jeeeesttt pycha. Jak ie mam rozolku to uzywam z wuniary takich bulionow tez sa fajowe i smaczne ;)

Tylko, ze ja mam ochotę zjesc słodkie. A jak już zjem to potem niedobrze.
Siostra na początku nie mogła patrzeć na słodkie i jadła ciagle kwaśne żelki. Ma chłopaka;)
Aaaaa, widzisz ja zjeść mogę ale mi się nie chce 😎
Narazie jeszcze leżę ale za chwile wstanę i zabiorę się za pączki ❤️ Fredkowe, więc jak mi nie wyjdą to oczywiście będzie jej wina 😂😂

Myślicie, że jak lekarz nie zaproponuje histeroskopii to się upomnieć? Wiecie jak lekarze reagują jak pacjentka proponuję badania...
Mozesz sobie sama taka histeroskopie zrobic tak jak dziewczyny pisza w szpitalu na NFZ. Warto ja zrobic bo czasami takie polipy dzialaj jak wkładki antykoncepcyjne.

reklama
Do góry