reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja od wczoraj kiepski humor. Miała tak którąś że nagle przeszły wszystkie ciążowe objawy? Ja od wczoraj wogole nie czuje tej ciazy, cycki z dnia na dzień prawie przestały boleć A od początku pozytywnej bety bolały że nie mogłam się dotknąć. Brzuch też czuje jakoś inaczej, nic nie ciągnie ,nic nie boli. Dzisiaj 8t3dz ciazy, w czwartek na wizycie wszystko ok serduszko bilo, a dzisiaj mam źle przeczucia[emoji17][emoji17]kolejna wizyta miała być 25lutego we wtorek ale nie wytrzymam tyle dni niepewności i idę w czwartek.
Kochana, wszystko jest dobrze. Objawy raz są z raz ich nie ma. Nie zamartwiaj się. Przytulam.

reklama
Dziewczyny jak to możliwe że pobrano 6 komórek i nic nie nadawało się do zapłodnienia......czy przypadkiem nie zjeb..... stymulacji. Na jednym jajniku był tylko jeden pęcherzyk na drugim 5. Od razu napiszę nie wiem co z tymi komórkami było nie tak.
Ja z pierwszej stymulacji miałam 5 komórek i tylko jedna się nadawała do zapłodnienia, ale padła po 3 dobie 🙁, więc możliwe. Następna stymulacje miałam z drugiego jajnika-na nim była większość pęcherzyków i efekt był zupełnie inny. Straszne tak zostać bez niczego, bardzo współczuję znajomej🙁🙁

Jakos nie moge sobie ciebie wyobrazic ja takiego prawdziwego typa co pierze mozgi innym.
Nie musiałam prać😊Jak były nierealne pojechane w kosmos targety to próbowałam je zwalczyć z moim bossem,a jak sie nie udało, to mówiłam mojej ekipie, ze wiem, ze targety są w kosmos, ze starałam się wywalczyć ich obniżenie, ale się nie dało i teraz nie ma innej opcji jak postarać się je zrobić 😉
Wiesz, takie normalne ludzkie podejście potrafi zdziałać cuda😊

reklama
Nie musiałam prać😊Jak były nierealne pojechane w kosmos targety to próbowałam je zwalczyć z moim bossem,a jak sie nie udało, to mówiłam mojej ekipie, ze wiem, ze targety są w kosmos, ze starałam się wywalczyć ich obniżenie, ale się nie dało i teraz nie ma innej opcji jak postarać się je zrobić 😉
Wiesz, takie normalne ludzkie podejście potrafi zdziałać cuda😊
Malo ludzi takie podejscie ma bo przciez ty tz musialas sie tlumaczyc z wynkow

Do góry