Szykuje się zajebisty niezbędnik początkujących podróżniczek [emoji23]To widze ze jeszcze worki oprócz papieru do listy trzeba dopisać [emoji1787]
reklama
O kuźwa, nie widziałam go!!! PIĘKNY [emoji3590]Kot miszczem drugiego planu[emoji4][emoji4][emoji4]
Tak, większość kobiet tak ma, raz są objawy, raz ich nie ma, to nie jest constans, to TYLKO (i aż) Twoja głowa i powtarzam- póki nie ma realnych powodów do niepokoju, to sobie ich nie wymyślajmy dobrze, że masz wizytę szybciej, to przynajmniej będziesz spokojniejszaDziewczyny ja od wczoraj kiepski humor. Miała tak którąś że nagle przeszły wszystkie ciążowe objawy? Ja od wczoraj wogole nie czuje tej ciazy, cycki z dnia na dzień prawie przestały boleć A od początku pozytywnej bety bolały że nie mogłam się dotknąć. Brzuch też czuje jakoś inaczej, nic nie ciągnie ,nic nie boli. Dzisiaj 8t3dz ciazy, w czwartek na wizycie wszystko ok serduszko bilo, a dzisiaj mam źle przeczuciakolejna wizyta miała być 25lutego we wtorek ale nie wytrzymam tyle dni niepewności i idę w czwartek.
bazylia128
Fanka BB :)
Kurcze jakis maly ten pecherzyk i slabo wyglada na ciazowy. Moze to zblizajacy sie okres? Ja tak kiedys mialam. Poza tym przy ciazy biochemicznej nie ma mozliwosci zby pojawil sie pecherzyk. Beta zazwyczaj jest wtey na niskim poziomie.
bazylia128
Chodz sie spotkamy i bedziemy je tu wszystkie obgadywacPrzyjeżdżaj do mnie na kawkę pokaże Ci fajna Lodz!
bazylia128
Oooo ladnie, nie dość że dragi bierzesz to jeszcze nielegalny handelek fajkami dochodzi [emoji23]
L
Lad
Gość
Tzn on mi powiedział, że może miesiączka przyjdzie, bo dzisiaj mam 32dc. Dlatego zrobiłam betę dla pewności, czekam na tą małpę. Ale mówię, kazał brać mi witaminki, i już lepiej dbać o siebie bo to może być ciąża ale nie musi być.Kurcze jakis maly ten pecherzyk i slabo wyglada na ciazowy. Moze to zblizajacy sie okres? Ja tak kiedys mialam. Poza tym przy ciazy biochemicznej nie ma mozliwosci zby pojawil sie pecherzyk. Beta zazwyczaj jest wtey na niskim poziomie.
Czarna1985
Kochana gratulacje ❤❤❤Dziewczyny - takie emocje!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać [emoji7][emoji7]
Maluszek ma 1,12cm co odpowiada 7tygodniowi i 1 dzień.
Następna wizyta 5.03 wtedy już z lekarzem prowadzącym [emoji5]
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 1082000
@fredka84 i Ty tego nie skomentujesz nawet?Chodz sie spotkamy i bedziemy je tu wszystkie obgadywac
reklama
L
Lad
Gość
Dzisiaj tak na moje oko będzie 15 dni po owulacji, bo już tak dosyć wyczulona na nią jestem, mogła być około 17dc.
Podziel się: