reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja od wczoraj kiepski humor. Miała tak którąś że nagle przeszły wszystkie ciążowe objawy? Ja od wczoraj wogole nie czuje tej ciazy, cycki z dnia na dzień prawie przestały boleć A od początku pozytywnej bety bolały że nie mogłam się dotknąć. Brzuch też czuje jakoś inaczej, nic nie ciągnie ,nic nie boli. Dzisiaj 8t3dz ciazy, w czwartek na wizycie wszystko ok serduszko bilo, a dzisiaj mam źle przeczucia😔😔kolejna wizyta miała być 25lutego we wtorek ale nie wytrzymam tyle dni niepewności i idę w czwartek.
Tak, większość kobiet tak ma, raz są objawy, raz ich nie ma, to nie jest constans, to TYLKO (i aż) Twoja głowa 🙂 i powtarzam- póki nie ma realnych powodów do niepokoju, to sobie ich nie wymyślajmy 😉 dobrze, że masz wizytę szybciej, to przynajmniej będziesz spokojniejsza 😘

Kurcze jakis maly ten pecherzyk i slabo wyglada na ciazowy. Moze to zblizajacy sie okres? Ja tak kiedys mialam. Poza tym przy ciazy biochemicznej nie ma mozliwosci zby pojawil sie pecherzyk. Beta zazwyczaj jest wtey na niskim poziomie.
Tzn on mi powiedział, że może miesiączka przyjdzie, bo dzisiaj mam 32dc. Dlatego zrobiłam betę dla pewności, czekam na tą małpę. Ale mówię, kazał brać mi witaminki, i już lepiej dbać o siebie bo to może być ciąża ale nie musi być.

Dziewczyny - takie emocje!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać 🥰🥰🥰[emoji7][emoji7]

Maluszek ma 1,12cm co odpowiada 7tygodniowi i 1 dzień.

Następna wizyta 5.03 wtedy już z lekarzem prowadzącym [emoji5]

A to moje maleństwo

Zobacz załącznik 1082000
Kochana gratulacje ❤❤❤

reklama
Do góry