Weź powiedz , ze Lalka pyta czy ma prawdziwe bimbałkiWidzę że dokładnie ją sobie obejrzałaś[emoji23]
reklama
A tak dobrze szło ostatnio na forum, przytulam [emoji22]U mnie niestety nie wydarzył się cud. Beta dzisiaj 113 w sobotę 102.
NadziejaJest
Fanka BB :)
Przytulam!! Nie zamartwiaj się. Ja jutro będę na wizycie bo chce skierowania na badania a na ładne oczy nie dostane to bedzie chciał zajrzeć..a od kilku dni mnie tez nic nie pobolewa... Także idę rozdygotana ale dalej z nadzieja i wiara w Kropka.Dziewczyny ja od wczoraj kiepski humor. Miała tak którąś że nagle przeszły wszystkie ciążowe objawy? Ja od wczoraj wogole nie czuje tej ciazy, cycki z dnia na dzień prawie przestały boleć A od początku pozytywnej bety bolały że nie mogłam się dotknąć. Brzuch też czuje jakoś inaczej, nic nie ciągnie ,nic nie boli. Dzisiaj 8t3dz ciazy, w czwartek na wizycie wszystko ok serduszko bilo, a dzisiaj mam źle przeczuciakolejna wizyta miała być 25lutego we wtorek ale nie wytrzymam tyle dni niepewności i idę w czwartek.
Aaaanna
Chyba dziś odstawie wizytę mam za chwilę zobaczę co powiedzą. Zostało nam 2 eskimosow. Chcą podać ich obu.
Przytulam mocno Kochana[emoji25][emoji25][emoji25]
Odstawiasz leki? Kiedy wizyta?
Liliana87
Ale rośnie.. kurde. Musisz to sprawdzić.U mnie niestety nie wydarzył się cud. Beta dzisiaj 113 w sobotę 102.
Aaaanna
To już by był hit. Ja jednego jajowodu już nie mam.
Ona dalej rosnie trzebabylo by sprawdzic czy to nie pozamacziczna
Netiaskitchen
Owszem.I nie raz dostalam po d****jak o włos zabrakło. Ale ktoś musiał te wyniki w ogóle robić i powiem Ci ze to podejście zaprocentowało. Parę miesięcy po tym jak wrocilam do biura to 80% mojego dawnego teamu rzuciło papierami bo uznali ze z nowym szefem się nie idzie dogadać. A i jest jeszcze jedno ukryte dno. Na Lubelszczyźnie trudno się rekrutuje...Malo ludzi takie podejscie ma bo przciez ty tz musialas sie tlumaczyc z wynkow
Netiaskitchen
A Ty jak myślisz?Chyba dziś odstawie wizytę mam za chwilę zobaczę co powiedzą. Zostało nam 2 eskimosow. Chcą podać ich obu.
bazylia128
Dziewczyny jak to jest z emerytami i rencistami oni chyba nie musza sie rozliczac w Urzedzie skarbowym? Ale jak maja dodatkowe zarobki ja ma dwoch taakich panow pracuja na OCHRONIE to cos tam sie musza rozliczyc co nie? kazalam mlodej zadzwonic do US to po 15 minutach rozmowy oddala mi sluchawke i stwierdzila ze ona nie wie o czym rozmawia czasami sie zastanawiam czym sie szefo kierowal zatruniajac ja jak myslicie ?
reklama
bazylia128
Ja jestem przeciwna podawaniu dwoch zarodkow ale kazdy ma inne zdanie na ten temat moj D tez mi kiedys chcial podac dwa to mu sie postukalam po glowie.A Ty jak myślisz?
Podziel się: