reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja od wczoraj kiepski humor. Miała tak którąś że nagle przeszły wszystkie ciążowe objawy? Ja od wczoraj wogole nie czuje tej ciazy, cycki z dnia na dzień prawie przestały boleć A od początku pozytywnej bety bolały że nie mogłam się dotknąć. Brzuch też czuje jakoś inaczej, nic nie ciągnie ,nic nie boli. Dzisiaj 8t3dz ciazy, w czwartek na wizycie wszystko ok serduszko bilo, a dzisiaj mam źle przeczucia😔😔kolejna wizyta miała być 25lutego we wtorek ale nie wytrzymam tyle dni niepewności i idę w czwartek.
Przytulam!! Nie zamartwiaj się. Ja jutro będę na wizycie bo chce skierowania na badania a na ładne oczy nie dostane to bedzie chciał zajrzeć..a od kilku dni mnie tez nic nie pobolewa... Także idę rozdygotana ale dalej z nadzieja i wiara w Kropka.

Malo ludzi takie podejscie ma bo przciez ty tz musialas sie tlumaczyc z wynkow
Owszem.I nie raz dostalam po d****jak o włos zabrakło. Ale ktoś musiał te wyniki w ogóle robić i powiem Ci ze to podejście zaprocentowało. Parę miesięcy po tym jak wrocilam do biura to 80% mojego dawnego teamu rzuciło papierami bo uznali ze z nowym szefem się nie idzie dogadać. A i jest jeszcze jedno ukryte dno. Na Lubelszczyźnie trudno się rekrutuje...

Dziewczyny jak to jest z emerytami i rencistami oni chyba nie musza sie rozliczac w Urzedzie skarbowym? Ale jak maja dodatkowe zarobki ja ma dwoch taakich panow pracuja na OCHRONIE :D to cos tam sie musza rozliczyc co nie? kazalam mlodej zadzwonic do US to po 15 minutach rozmowy oddala mi sluchawke i stwierdzila ze ona nie wie o czym rozmawia :-D czasami sie zastanawiam czym sie szefo kierowal zatruniajac ja :-D jak myslicie ?

reklama
Do góry