To ja wezmę rolke papieru do torebki odrazuOk, trzymam za słowo. Tylko muszę 2 staniki wziąć [emoji12]
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
E, to nie zazdrościmy worów z piachemNieeeeeee bo widac ze one sa takie miekkie jak wory z piachem rozlewajace sie
To widze ze jeszcze worki oprócz papieru do listy trzeba dopisaćW sensie ze poleci z dwoch frontów ??? Tylko nie rzygaj bo wtedy ja was wszystkie zarzygam i dopiero bedzie
Netiaskitchen
Kot miszczem drugiego planu
L
Lad
Gość
Nie odstępuje mnie na krok bo czuje i widzi, że coś że mną nie tak, że się stresuję.Kot miszczem drugiego planu
Netiaskitchen
Piekny futerWitamy w kocio psio itp wariatkowieNie odstępuje mnie na krok bo czuje i widzę, że coś że mną nie tak, że się stresuję.
L
Lad
Gość
W takim razie przedstawiam Wam Czesławę.Piekny futerWitamy w kocio psio itp wariatkowie
Netiaskitchen
@Laurka2019 gratulacje, bardzo się cieszę
@Artemida90 piękne serduszko, cudownie, że się udało
@Netiaskitchen coś mi się wydaje, że ten progesteron jest dobrym zwiastunem kolejnego bejbika
@Artemida90 piękne serduszko, cudownie, że się udało
@Netiaskitchen coś mi się wydaje, że ten progesteron jest dobrym zwiastunem kolejnego bejbika
reklama
Dziewczyny ja od wczoraj kiepski humor. Miała tak którąś że nagle przeszły wszystkie ciążowe objawy? Ja od wczoraj wogole nie czuje tej ciazy, cycki z dnia na dzień prawie przestały boleć A od początku pozytywnej bety bolały że nie mogłam się dotknąć. Brzuch też czuje jakoś inaczej, nic nie ciągnie ,nic nie boli. Dzisiaj 8t3dz ciazy, w czwartek na wizycie wszystko ok serduszko bilo, a dzisiaj mam źle przeczuciakolejna wizyta miała być 25lutego we wtorek ale nie wytrzymam tyle dni niepewności i idę w czwartek.
Podziel się: