reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jakbym zaczęła wymieniać to byłoby jak lista podziekowań przy okazji odbierania jakiegoś Oscara albo Grammy 😂😂😂 A jakoś nie slyszalam zebym byla choćby nominowana do jakiejś telekamery...
Oh to my tutaj zrobimy Ci nominacje ;) A przecwiczylas juz mowe pod pryznicem? Ja tak czesto robie ;)

reklama
UUUUDA SIE !!!! Zobaczysz ze w kalendarzu beda same terminy porodow ;) zobaczysz ❤ Ja tez mam ostatnio bardzo duzo takich momentow powatpienia... Wtedy zazwyczaj starm sie uciekac myslami w inny temat.
Fajnie ze podchodzimy razem bedziemy sie wspierać ❤ dzieki temu ze tutaj jesten nie poddaje sie i walczę dalej. Kochana musi nam sie w koncu udać ✊✊✊
A wlasnie a jak kalendarz sie wypełni to co bedziemy tam wpisywac😂

Olej Częstochowę. Jedź wtedy nad morze😍Jak wierzysz w boga to on jest wszędzie😉
A jodu w Cz-wie nie uświadczysz...
Ja ma 60 km do czestochowy i jezdzilam na Jasna Gore przed prawie kazda beta. Nawet wolne bralam w pacy. I jak widzicie nic to nie dalo. Chyba mnie Bozia nie kocha ;(

Ja ma 60 km do czestochowy i jezdzilam na Jasna Gore przed prawie kazda beta. Nawet wolne bralam w pacy. I jak widzicie nic to nie dalo. Chyba mnie Bozia nie kocha ;(
To pojedź teraz gdzie indziej. Przed siebie. Do lasu,na łąkę, nad jezioro... Cos w ten deseń. Jak w Lublinie mieszkałam blisko zalewu zemborzyckiego to zawsze jak bylo mi źle lub dobrze jezdzilam nad wodę. Siedzialam na pomoście i patrzylam na wodę i niebo. To mega pomagało na wszystko 😊

Wiec co ja tak dzis zaczelam gdybac ze gdybym wziela Te immunoglobuliny to by sie udalo... dzis odezwala sie do mnie dziewczyna o kontakt o immunoglobuliny w Warszawie bo jej je zalecił właśnie docent! Ja się zastanawiam dlaczego nie dostałam od niego recepty skoro kilka razy go o nią mailowo prosiłam, już nawet czekały na mnie w Krakowie... Może to nie było przyczyną ale mnie to zaczęło nurtowac.... Jeśli wyhoduje choć jeden zdrowy zarodek to bez immunoglobuliny do transferu nie podejdę choćbym miała u tego nawiedzonego Li....cza je wziąć....

reklama
To pojedź teraz gdzie indziej. Przed siebie. Do lasu,na łąkę, nad jezioro... Cos w ten deseń. Jak w Lublinie mieszkałam blisko zalewu zemborzyckiego to zawsze jak bylo mi źle lub dobrze jezdzilam nad wodę. Siedzialam na pomoście i patrzylam na wodę i niebo. To mega pomagało na wszystko 😊
A dlaczego ty tam mieszkalas ?

Do góry