reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Napewno za jakiś czas sobie kupię [emoji3]. Właśnie taki bez żadnych udziwnień mi potrzebny. Na tablecie jednak oczy się męczą a najak się czyta na dworze to nic nie widać [emoji853]
Niedługo urodziny... Może powiem mężowi i rodzince że na czytnik zbieram [emoji12]
Ja ma Kindla zaraz wrzuce zdjecie bo zazwyczaj mam go w torbie i czytam jak czekam na swoj kolej w klinice albo u lekarza albo w windzie albo w kolejce do sklepu. I tak jestem w polowie horroru.

reklama
Napewno za jakiś czas sobie kupię [emoji3]. Właśnie taki bez żadnych udziwnień mi potrzebny. Na tablecie jednak oczy się męczą a najak się czyta na dworze to nic nie widać [emoji853]
Niedługo urodziny... Może powiem mężowi i rodzince że na czytnik zbieram [emoji12]
Dobry plan :)
Na tym czytas jak ksiazke, bo to papier elektroniczny wiec wzrok sie nie meczy.
No i kupuj i czytaj poki mozesz, po porodzie zapomina sie co to czas na ksiazke [emoji85]

Dawaj dawaj [emoji7] o Dianie nie czytałam , ale chętnie przeczytam . Z ostatnich biografii przeczytałam biografie Wodeckiego . Nie byłam jakaś mega fanka , ale fajnie się czytało [emoji4][emoji4]kocham tez serie „ Kobiety dyktatorów” , „Kobiety mafii”.. ale najbardziej kocham dobre kryminały .. Camilli Läckberg noooooo przekocham [emoji3590]
A Jo Nesbo czytasz?

Ja ją doskonale rozumiem. Naprawdę. Nie jestem zołzą. Nie miała lekkiego życia. Ale Mysle,ze dobrze postąpilam ja informując A nie okłamując i pokazując jej dopiero brzuszek. Od poczatku bylam z nią szczera i opowiadalam o transferach. Nic. Pech chciał,ze na siebie trafilysmy w pracy. Obie musimy się w tym odnaleźć. Mam nadzieje ze czas będzie dla nas sprzymierzeńcem.
Tak wlasnie bedzie. Chociaz mysle ze z wiekszym brzuszkiem bedzie wiecej zazdrosci ;(

Ja ją doskonale rozumiem. Naprawdę. Nie jestem zołzą. Nie miała lekkiego życia. Ale Mysle,ze dobrze postąpilam ja informując A nie okłamując i pokazując jej dopiero brzuszek. Od poczatku bylam z nią szczera i opowiadalam o transferach. Nic. Pech chciał,ze na siebie trafilysmy w pracy. Obie musimy się w tym odnaleźć. Mam nadzieje ze czas będzie dla nas sprzymierzeńcem.
Zachowalaś się bardzo właściwie, nie miej sobie nic do zarzucenia [emoji3590]. Tak czy siak mogła coś ci odpisać, te kilka słów od niej tobie się należało. Przecież się kolegowałyscie... Powinna zachować się właśnie jak koleżanka

Ja mam najstarszego dostepnego, bez ekranu dotykowego ani nic. Jak tylko amazon sie pojawil w Hiszpanii to dostalam od meza. Wiec spokojnie mozesz brac najprostszy model. Ja mam zmiar tacie kupic, bo mimo ze zaqsze mowil, ze musi miec ksiazke to n wakacjach tutaj sie przekonal i mowi, ze fajne to :)
Mi sie to w nich podoba ze maja wyswietlacz dopasowany do oka ;) zeby nie zmeczyc. Ja z kolei mam tego najnowszego. Dostalam od Łukasza ale mimo wszystko wole ksiazki. Lubie je wachac i zaczynac od ostatniej strony. Ksiazka to ksiazka i nic tego nie zastapi. Tylko musze kupic jakies etui. Podswietlenie mozna regulowac. Aha wrzucam wam jeszcze zdjecie z pokoju na oddaniu nasienia. Takie filmiki im tam puszczają :)

Załączniki

• 20200214_134253.jpg
    20200214_134253.jpg
    524,1 KB · Wyświetleń: 74
  • 20200217_114451.jpg
    20200217_114451.jpg
    552,1 KB · Wyświetleń: 70
  • 20200217_114451.jpg
    20200217_114451.jpg
    552,1 KB · Wyświetleń: 66
  • 20200217_114436.jpg
    20200217_114436.jpg