reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale u nas wieje [emoji50][emoji50]
Musze się Wam wyżalic. Opowiadalam Wam o mojej koleżance zza biurka, starała się 12 lat, nie udało się, adoptowali córkę, ma naloty, jak idę na L4 to często obrażona itd. Pamiętacie. Więc dzis po długich przemyśleniach i po rozmowie z moja naczelniczka (przyjaciolka) stwierdziłam,że skoro L4 do zakładu pojdzie to nie będę ściemniać i napisalam jej długiego smsa, ze nie Bedzie mnie 2 tyg w pracy, ze nie chciałam im jeszcze mówić ale,ze jestem w ciazy. Napisalam,ze ciaza zaczela się z przygodami,ze trafilam z krwawieniem do szpitala i musimy walczyć o Kropka. Że bardzo się boję, ale jestem dobrej myśli. I na koniec,ze bardzo ja proszę o dyskrecję, szczególnie do swojej córki (bo ona chodzi z nasza Dżulą do klasy i się "przyjaznia".) Jej córka- adoptowana, jest niezła cwaniara. Wykorzystuje to,ze nasza Dżula to taki dzieciak, szczery, wszystko powie.. No ale trudno. Przyjaźnią się. Ja liczę na to,ze niedlugo ich drogi sie rozejda. W każdym razie rodzice niezle ja szkolą. Więc, ze proszę o dyskrecję ponieważ nasza Dżula jeszcze nie wie,ze zreszta malo kto wie i chce z tym wytrzymać do 12 tyg i wtedy będę spokojniejsza. I wiecie co? Nic mi nie odpisala. NIC. Kiedyś już tak zrobiła jak ja poinformowałam,ze jestem w szpitalu, przeprosiłam, ze nie planowałam i chwile będzie sama.
I znów dostalam po dupie za swoją szczerość. I jestem tak strasznie glupia i się tym przejmuje. A przecież wiem, co jest najważniejsze... Ale jakoś tak kuzwa nic? Zero? Nawet "OK"??? Czy ja jestem nienormalna??? Bratu własnemu nie napisalam A ona nic?
Głupia baba albo trawi. Nie przejmuj się. Pamiętaj, że rzadko w życiu spotykamy się ze zrozumieniem osób trzecich. Nawet już nie chodzi o ich empatyczne podejście ale o nasze czyste sumienie. Że powiedzieliśmy co trzeba było. Nie zawsze spotkamy się z reakcją stosowną do sytuacji, ale nie to powinno być dla nas ważne. Zrobiłaś to co trzeba było i na tym koniec.

reklama
Dawaj dawaj 😍 o Dianie nie czytałam , ale chętnie przeczytam . Z ostatnich biografii przeczytałam biografie Wodeckiego . Nie byłam jakaś mega fanka , ale fajnie się czytało 😊😊kocham tez serie „ Kobiety dyktatorów” , „Kobiety mafii”.. ale najbardziej kocham dobre kryminały .. Camilli Läckberg noooooo przekocham ❤
Nie moge sie doczekac na "Wings of silver" Camilii Lackberg. W lato ma być premiera. Ale chcialabym żeby wrocila tez do Ericki i Patrika-wczesniejsza saga byla mega wciągająca.

Klinika full wypas jak filmiki są [emoji12][emoji12][emoji12].
Masz menu polskie? Zadowolona jesteś? Nic się nie muli przy przewijaniu stron?

Edit
Doczytałam że masz nas gdzieś i odpiszesz mi za 100 lat...
Odezwij się wieczorkiem [emoji8]
Nie no jeszcze sie musze wtrracic bo przeciez za malo mnie na forum. Tak mam polskie menu i nic nie zamule dotkne ekranik paluszkiem i przechodzi na kolejna strone. Weszlam jeszcze na forum bo zapomnialam ze dzisiaj @Laurka2019 ma bete !!!! :o kochana powodzenia
😘

@Adus16 czy jak mam kir aa, cba ok i tylko steryd 8mg medrol bez accofilu to jest szansa że dam z tym radę?? Już się zadręczam bo znowu nic nie czuję, aż pójdę jutro znowu na betę...

Nie no jeszcze sie musze wtrracic bo przeciez za malo mnie na forum. Tak mam polskie menu i nic nie zamule dotkne ekranik paluszkiem i przechodzi na kolejna strone. Weszlam jeszcze na forum bo zapomnialam ze dzisiaj @Laurka2019 ma bete !!!! :o kochana powodzenia
[emoji8]
To jeszcze napisz jaki masz model to będę w pełni usatysfakcjonowana[emoji8][emoji8][emoji8]

On napisał taka świetną serię - dr David Hunter. Pierwszy tom to słynna Chemia śmierci, wklejam linka z opisem, może trafię w twój gust
I tu Ci powiem , ze mnie zaciekawiło ... nawet bardzo .. 👌🏽😊napewno nabędę 😘

reklama
Do góry