bazylia128
Fanka BB :)
Dziewczynki spadamy na miasto bo przyszedl kumpel a lukaszowi na kaca zachcialo sie pizzy ja oczywisci towarzyso zamowie sobie bez alko mohitoo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mohito uwielbiam, weź tam za mnie wypij [emoji12]. PaDziewczynki spadamy na miasto bo przyszedl kumpel a lukaszowi na kaca zachcialo sie pizzy ja oczywisci towarzyso zamowie sobie bez alko mohitoo
No slodziaszek jesteś [emoji3590]A to ja w zerowce a potem 1 klasa a wczesniejsze to musze poszukac.
Ano[emoji28] a co sobie będę żałować [emoji23]I Ty to wszystko łykasz???[emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]
Tak, na mutację. Przy 3 tabsach dopiero zeszły mi zajady a non stop się męczyłam. Teraz wyniki krwi w normie, w sensie kw.foliowy, witb12 i homocysteina.Ten Methyl Guard bierzesz na mutacje MTFHR ? To rozumiem jest compex witamin B i metylowany kwas foliowy , a w jakiej dawce on tam występuje? Lekarz Ci aż 3 tabsy na dzień zalecił?
Jak sie nie pojawi to pójdź na usg i sprawdź czy nie ma jakiejś torbieli