reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O h...j, zabilaś mnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Mnie to brzydzi [emoji23]
Niiieeee ma ze brzydzi !!! Z moim wszystko trzeba przetestowac, zameczyl by cie ;) A ciebie to juz napewno ;) bo sliczna jestes. Co do wago to wiesz ze ja w pewnym momencie a zwlaszcza w okresie slubu zaczelam strasznie tyc. Nagle w miesiac sobie przytylam 6 kg ;) i to bylo widac po moim wystajacym brzuchu i po buzi ;) Wszyscy oczywiscie przekonani ze ja w ciay i pozneij sie tlumacz 150 gosciom ;) Ale mysle ze wtedy wlasnie sie zaczely problemy z cukrem. No a pozniej to zlecialo jak nauczylam sie biegac ;) Ty ten twoj to tez niezly zazdro jest no i wcale sie nie dziwie ;) On cie tak kocha i dlategoe poza tym wiesz meska duzma i te sprawy. No tak ja przejeta jestem @Netiaskitchen i juz myslalam ze sie @Camilleka tez cos stalo :( A jakby sie tobie cos stalo to bym juz na sygnale jechala te nie cale chyba 800 km ;)

reklama
Hej :)
Ja nadal w dwupaku:)
Lalunia coś się nie spieszy na ten świat :)
Tyle czasu czekalam na to malenstwo ze zaczynam się nie cierpliwic:(
Lekarz dał mi czas do czwartku i szpital :)

Próbuje was narobić ale tyle piszecie że szok :) Widzę dużo nowych osób :)Trzymam kciuki za was :*
Pamiętajcie by zawsze wierzyć i walczyć mimo ciężkich chwil :*
Wytrwała Twoja Niunia;) czeka na dobry moment;)

Dziękuje bardzo zainteresowanie [emoji3590]. Byłam oczywiście się z ryczałam, dobrze że mąż wszedł że mną i mnie trzymał. Wygląda jeszcze gorzej, a lekarz nas nieoszczedzał, ale może to i dobrze już jesteśmy przygotowani na najgorsze. Tylko najgorsze to czekanie... I czy można być przygotowanym[emoji22][emoji22][emoji22] Mam jeszcze jutro czas żeby się pozbierać i żeby sił mi starczyło do końca tygodnia. W tygodniu chyba nie będę jeździć bo nie dam rady udawać że jest wszystko ok następnego dnia w pracy. Dziękuję za wasze wsparcie. Wiem że to forum dotyczy innych tematów... Przepraszam że się tu uzewnętrzniam... Dziękuję za ciepłe słowa.
Przytulam Cię kochana z całych sił !!![emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry