reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej kochane przepraszam ale musze zniknac na kilka dni bo mam gości w domu. Przyjechał do nas brat meza z zona i synem. A ja musze skakac kolo nich jak glupia😕jutro jedziemy do Londynu bo chcą po zwiedzać. Masakra jak ja lubie Londynu😭jeszcze musze słuchać ile to oni kasy nie maja. No tak maja bo caly majątek po rodzicach dostali. My nie dostalismy nic bo my przecież dzieci nie mamy, wiec po co😕 oj masakra ciezki dni przede mną. Sorki dziewczynki odezwe się jak pojadą bo ja juz dzis padam na twarz 😞buziaki dla was
O jaaaa, współczuje Ci słuchać tego biadolenia, kazdy jakoś sobie stara radzic po swojemu. No ale może nie będzie tak zle 😛

Po raz pierwszy nie wiedziałam jak pocieszyć drugą osobę, co powiedzieć, wszystko wydawało mi się głupie. Ona zdecydowała się donosić ciążę, wiedziała że jej dziecko nie ma szans. To już starsza mama z 4 czy 5 dzieci w domu. Widziałam jaka była sztywna. Namówiłam ją na psychologa. Potem jeszcze do niej psychiatra przyszła. Większość kobiet po CC pierwszego dnia ledwie z łóżka się zwleka, a ona przeszła kawał drogi do mojej sali. Twarda babka.
Była dziewczyna która urodziła dziecko z tachykardią i wywieziono jej dziecko do innego szpitala. Ogromny stres, a ona ciągle do mnie przychodziła i wygadywała się.....zupełnie bezradna po porodzie. W końcu namówiłam ją aby wypisała się i pognała za Dzieciątkiem.
To naprawdę ciężkie przeżycia. Nie wiedzialabym jak pomóc..

Te szpitale to nie nastrajają jakoś pozytywnie. Trochę to smutne, ze tak jesteście na tej sali pół na pół [emoji53], ale popatrz jak każdy inaczej podchodzi do problemu. Dla tej jednej wali się świat, a druga zrobi sobie po prostu drugie... może to i dobrze, ze Ci się trafiła koleżanka z takim nastawieniem, bo mniej doluje atmosfere.
I te szpitalne wypasy hehe, mówisz ze nie nastawiali się, ze taka wysoka będziesz [emoji23].
Już niedługo [emoji8]
Oby ;) już mnie tu za dobrze znają..

Hej kochane przepraszam ale musze zniknac na kilka dni bo mam gości w domu. Przyjechał do nas brat meza z zona i synem. A ja musze skakac kolo nich jak glupia[emoji53]jutro jedziemy do Londynu bo chcą po zwiedzać. Masakra jak ja lubie Londynu[emoji24]jeszcze musze słuchać ile to oni kasy nie maja. No tak maja bo caly majątek po rodzicach dostali. My nie dostalismy nic bo my przecież dzieci nie mamy, wiec po co[emoji53] oj masakra ciezki dni przede mną. Sorki dziewczynki odezwe się jak pojadą bo ja juz dzis padam na twarz [emoji20]buziaki dla was
Powodzenia kochana
Sił życzę i nie daj sie !!!

Koszulka męża z szafy, spodnie to były zwykłe stare spodnie mamy, a zrobiłam z nich ogrodniczki[emoji4]No a moj strój ze starego body, sukienki w której wieki temu byłam na weselu i tiulu z czasów dzieciństwa[emoji4]ta długa spodnica była odpinana i pod spodem miałam różową miniówę[emoji3]A napis Barbie zrobiłam lakierem do paznokci[emoji23]
Lubie takie wyzwania[emoji3]
Artystka!

Koszulka męża z szafy, spodnie to były zwykłe stare spodnie mamy, a zrobiłam z nich ogrodniczki[emoji4]No a moj strój ze starego body, sukienki w której wieki temu byłam na weselu i tiulu z czasów dzieciństwa[emoji4]ta długa spodnica była odpinana i pod spodem miałam różową miniówę[emoji3]A napis Barbie zrobiłam lakierem do paznokci[emoji23]
Lubie takie wyzwania[emoji3]
Masakra. Brzmi jak magia dla kogos kto krzywo guzik przyszyje, niesamowita jestes [emoji16]

Hej kochane przepraszam ale musze zniknac na kilka dni bo mam gości w domu. Przyjechał do nas brat meza z zona i synem. A ja musze skakac kolo nich jak glupia😕jutro jedziemy do Londynu bo chcą po zwiedzać. Masakra jak ja lubie Londynu😭jeszcze musze słuchać ile to oni kasy nie maja. No tak maja bo caly majątek po rodzicach dostali. My nie dostalismy nic bo my przecież dzieci nie mamy, wiec po co😕 oj masakra ciezki dni przede mną. Sorki dziewczynki odezwe się jak pojadą bo ja juz dzis padam na twarz 😞buziaki dla was
Bądź dzielna😘😘😘

Hej kochane przepraszam ale musze zniknac na kilka dni bo mam gości w domu. Przyjechał do nas brat meza z zona i synem. A ja musze skakac kolo nich jak glupia[emoji53]jutro jedziemy do Londynu bo chcą po zwiedzać. Masakra jak ja lubie Londynu[emoji24]jeszcze musze słuchać ile to oni kasy nie maja. No tak maja bo caly majątek po rodzicach dostali. My nie dostalismy nic bo my przecież dzieci nie mamy, wiec po co[emoji53] oj masakra ciezki dni przede mną. Sorki dziewczynki odezwe się jak pojadą bo ja juz dzis padam na twarz [emoji20]buziaki dla was
No to ciężkie dni przed tobą, może nie będzie tak źle [emoji846].
A tak poza tym, to do hotelu all inclusive nie przyjechali i mogliby ci pomóc. No nic, musisz ich zdzierżyć [emoji51].
Wracaj szybko [emoji3590]

reklama
Do góry