reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Liliana87 ja miałam żywą krew w 22 dniu ;) ale pojechałam sprawdzić do szpitala w 23 (głupia byłam[emoji23] cały dzień przeryczalam, że to koniec). Ale kropek miał i nadal ma się dobrze ;)
Mnie tylko „sprawdzili” i wypuścili do domu i tyle. Ale u mnie nie było żadnego krwiaka. Tak więc kochana odpoczywaj i wierz w swojego kropka !!
Ja myślę,ze mnie przetrzymaja z dwie doby chociaz by dla zwrotu z NFZ.. Jak przed chwilą zapytalam swojej dr ile będą trzymać to powiedziała, ze jak uzyskam ekstaze i wewnętrzny spokoj.. powiedzialam,ze juz mam. Że polkne relanium i będzie git, na co ona że może mi dac i zapytala babek obok czy tez maja jakies życzenia [emoji1787]

21.01 transfer blastki wiec - 5 = 16.01 i u mnie odliczaja 15dni jako data umownej miesiaczki, czyli 1.01 to 0t1d.
Czyli dzis 6t2d, policzylam jeszcze raz.
Ale sa lekarze, choc to rzadkosc ktorzy beda Ci mowic, ze dzis juz 7t bo zaczelas 7my. Ale jednak wiekszosc liczy skonczone tygodnie czyli dzis jestes w 6t.
A rozmiar zarodka z usg co pokazywal dzis, mowili?
Tak, to on chyba liczy podobnie do Ciebie bo wpisała miesiączke na 02.01.
Zarodek ma 3.2mm. A ten pęcherzyk tez mi mówiła ale nie zapamiętałam.

Ja myślę,ze mnie przetrzymaja z dwie doby chociaz by dla zwrotu z NFZ.. Jak przed chwilą zapytalam swojej dr ile będą trzymać to powiedziała, ze jak uzyskam ekstaze i wewnętrzny spokoj.. powiedzialam,ze juz mam. Że polkne relanium i będzie git, na co ona że może mi dac i zapytala babek obok czy tez maja jakies życzenia [emoji1787]
Kochana to Ty jestes w szpitalu w ktorym jest Twoja pani doktor?:)

21.01 transfer blastki wiec - 5 = 16.01 i u mnie odliczaja 15dni jako data umownej miesiaczki, czyli 1.01 to 0t1d.
Czyli dzis 6t2d, policzylam jeszcze raz.
Ale sa lekarze, choc to rzadkosc ktorzy beda Ci mowic, ze dzis juz 7t bo zaczelas 7my. Ale jednak wiekszosc liczy skonczone tygodnie czyli dzis jestes w 6t.
A rozmiar zarodka z usg co pokazywal dzis, mowili?
Ooo cos kojarze ze i moj mowil o tej umownej miesiaczce. To u mnie transfer byl 14.01 i umowna miesiaczka 25.12.. Czyli dalej mam 7tc?:):)

O, przypomiałaś mi o relanium😊dziękuję 😘Musze sobie jakąś przypominajkę ogarnąć bo w koncu jutro zapomnę jak nic. Wode kupiłam dziś 🙃Wracamy od pediatry. Oprocz tej wirusowej infekcji młodemu nic nie jest. Oby mu szybko minął ten kaszel, bo się biedny strasznie męczy

Na stymulację pojechałam sama. Mąż miał dołączyć w dzień punkcji w wiadomym celu. Przyjechał i następnego dnia mówię że musi udać się do kliniki przed pobraniem jajeczek. Byliśmy z dzieckiem więc podczas punkcji ktoś musiał z nim zostać. Poszedł i wiecie jaki był zaskoczony co musi zrobić. Myślałam że padnę ze śmiechu.
O no to nieładnie ze go nie przygotowałaś hehe 🤣 Ty sobie wyobrażasz co on musiał przezywać i ta punkcja to pikus w porównaniu z TYM.
Moj na badanie raz wszedł z torba od laptopa do pokoju, bo to było przed praca, a ja głupia w śmiech, jak wychodził no tak, lepiej przyjść dobrze wyposażonym 🤣🤣

reklama
Do góry