reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Super że wszystko dobrze [emoji3059][emoji3059]wiedziałam że tak będzie [emoji846] to samo przeżyłam w sobotę, poleciała żywa krew, ale nawet tak bardzo nie panikowalam, żadna izba przyjść ani żaden lekarz, poprostu wzielam nospe(choć brzuch nie bolal)i leżenie do czwartku bo właśnie wczoraj miałam wizytę 35dpt. Wszystko dobrze, maluch rosnie, serduszko bije[emoji173]
Mam niewielkie krwiaczki które podobno powoli się wchlaniaja, lekarz kazał mi odstawić akard.
Ale zaglądania co chwilę w majtale weszło mi już w nawyk[emoji2356][emoji2356]
A długo plamilas po tym incydencie??
Ja tez byłam spokojna. Zanim pojechałam na ip to obczailam czy moja dr dostępna na mesengrze, dostępna no to do niej najpierw zadzwonilam. Kazala przyjechać. Ona nie wiedziała o ciazy, chciałam jej zrobić niespodziankę po piątkowej wizycie i ja odwiedzić zw zdjęciem usg. No nic. Dzis sie dowiedziała, ale cieszę się,że akurat ona była bo wtajemniczona.

Ostatnia edycja:
reklama
Kuuuurcze ;) z jednej strony fajnie, że zatrzymali Ciebie na obserwacje ale z drogiej walentynki i weekend w szpitalu .. No ale czego nie robi się dla kropków ;)
Do dobrze, że już jesteś spokojniejsza ;) niech mąż przywozie książki, słuchawki i ładowarkę [emoji23] trzymam kciuki [emoji1360]
Właśnie, Walentynki A ja zobaczyłam,ze [emoji173] pyka [emoji7][emoji7] Dziekuje za podpowiedź z słuchawkami;)

To możesz czuć się raz niej:) i pewnie w tym szpitalu będziesz chciała rodzic? :)
Dziewczyny które uporaly się z tymi krwiakami szczęśliwie, czy wy lezalyscie plackiem na łóżku? Bo ja wstaje do WC ( wiadomo;)) ale czasem i do lodówki. No głowę umylam dziś dopiero( po 4 dniach) no głównie leże jednak.
O, też jestem ciekawa.
Nie, w tym szpitalu nie. Chyba,ze nie zdarze i wyjścia nie będzie. Ale przy trombofilie położne tutaj wysyłają od razu na Gryfice, tam jest jakis specjalistyczny oddział i wiedza jak postępować. Siostra moja, po tym jak u mnie wyszla trombofilia A ona byla na początku ciazy lekarz kazal jej zrobić. Tez jej wyszla. Tylko ja mam mthr w hetero A pai w homo A ona m mthr w homo i VLeiden jakis.. i jej od razu i lekarz i położona na szkole rodzenia kazala jechac na Gryfice. Narazie o tym nie myślę. Narazie bede jak bomba do 12 tyg.

Pamiętam Ciebie cytrynko. Powodzenia.
@motylek24 Bardzo mi miło❤❤

Hej :) Pamiętam Ciebie :) fajnie że wróciłaś.. A czy masz jakieś inne zalecenia do kolejnego transferu? Pamiętam że w Invikcie podchodzisz, a w której?
Ja w grudniu zabrałam ostatni zarodek i został że mną ale tylko do 6tc także jeśli chce dalej walczyc to muszę od nowa zacząć..

@Aduś16 Invikta w Warszawie, zalecenia wszystkie te same, będę mega postawiona lekami. I mam jeszcze przemyślec czy dolozyc jeden zastrzyk dawka 1/5 chyba nazywa sie Accoffil? Ktoras stosowala?

Hej :) Pamiętam Ciebie :) fajnie że wróciłaś.. A czy masz jakieś inne zalecenia do kolejnego transferu? Pamiętam że w Invikcie podchodzisz, a w której?
Ja w grudniu zabrałam ostatni zarodek i został że mną ale tylko do 6tc także jeśli chce dalej walczyc to muszę od nowa zacząć..
To jest chyba najgorsze-wszystko od początku. Tego się boję najbardziej 😟

Fajnie że wracasz😊My się nie poznałyśmy, ja akurat miałam przerwę jak Ty się pojawiłaś. Skąd jesteś?
@Netiaskitchen Wszystko do nadrobienia 😉 My jeździmy DO Warszawy. A Ty?

@motylek24 Bardzo mi miło❤❤

@Aduś16 Invikta w Warszawie, zalecenia wszystkie te same, będę mega postawiona lekami. I mam jeszcze przemyślec czy dolozyc jeden zastrzyk dawka 1/5 chyba nazywa sie Accoffil? Ktoras stosowala?
Accofil to pewnie chcą Ci podać domacicznie? Jeśli nie masz za wysokich NK w endo to bierz bo działa podobnie do zadrapaniae endo, podnosi skuteczność transferu

To możesz czuć się raz niej:) i pewnie w tym szpitalu będziesz chciała rodzic? :)
Dziewczyny które uporaly się z tymi krwiakami szczęśliwie, czy wy lezalyscie plackiem na łóżku? Bo ja wstaje do WC ( wiadomo;)) ale czasem i do lodówki. No głowę umylam dziś dopiero( po 4 dniach) no głównie leże jednak.

Ja Miałam krwiaka przy kosmowce i zalecenia leżeć . Drugi lekarz mówił zeby nie dać się zwariować ale lepiej leżeć stać niż siedzieć. Ważne by nie dźwigać

reklama
Do góry