reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tylko jakim cudem na słabym sprzęcie wyliczył 7mm zarodek [emoji22][emoji22]
Takim cudem jak fotograf robi zdjęcie drzewa starym aparatem i nowa lustrzanka. Na obu zdjęciach będzie drzewo ale na tym drugim będzie idealnie widoczny każdy listek a na starym sprzęcie będzie tylko kształt drzewa ! O tak mnie wzięło na metafory 😂 kochana dla ciebie wysilałam swoje zwoje mózgowe ❤️❤️

reklama
No i widzisz wszystko jest dobrze [emoji8]

Tylko ja wcale nie podniesiona na duchu. Kolejna osoba z sercem w 24dpt a ja w 26 bez serca [emoji27][emoji27]
@Artemida90 ale stwierdzic brak akcji serca a nie sprawdzac to różnica.. U mnie położna stwierdziła że za szybko i nie sprawdzała a w raporcie pipa wpisała że brak.. A to ogromna różnica! Co Ci dokładnie położna powiedziała?

Witaj [emoji8].
A opowiesz coś więcej o sobie, może niektóre dziewczyny cię pamiętają ale nie mogę sobie przypomnieć [emoji848]. Ja na forum gdzieś od września chyba jestem dopiero
Jest tak dużo nowych osób, że sama nikogo tu nie kojarzę. Ja we wrześniu zrobiłam sobie przerwę po poronieniu. U na forum też nie zaglądałam. To będzie 5 podejście. W dwóch pierwszych nie dochodziło do implantacji, później się udawało ale się nie rozwijało, i w ostatnim podejściuzatrzymało się w 6 tygodniu.

@Liliana87 Przydadzą się ;)

Trzymam kciuki ❤
@bazylia128 trzeba dodać do kalendarza 😜
@klaudiaanita ❤❤

@Liliana87 ja miałam żywą krew w 22 dniu ;) ale pojechałam sprawdzić do szpitala w 23 (głupia byłam😂 cały dzień przeryczalam, że to koniec). Ale kropek miał i nadal ma się dobrze ;)
Mnie tylko „sprawdzili” i wypuścili do domu i tyle. Ale u mnie nie było żadnego krwiaka. Tak więc kochana odpoczywaj i wierz w swojego kropka !!

Jest tak dużo nowych osób, że sama nikogo tu nie kojarzę. Ja we wrześniu zrobiłam sobie przerwę po poronieniu. U na forum też nie zaglądałam. To będzie 5 podejście. W dwóch pierwszych nie dochodziło do implantacji, później się udawało ale się nie rozwijało, i w ostatnim podejściuzatrzymało się w 6 tygodniu.

@Liliana87 Przydadzą się ;)

@klaudiaanita ❤❤
Pamiętam Ciebie cytrynko. Powodzenia.

reklama
A widzisz, to jak on juz tydzien temu wyliczył ten 6t.. A jak to liczysz?
21.01 transfer blastki wiec - 5 = 16.01 i u mnie odliczaja 15dni jako data umownej miesiaczki, czyli 1.01 to 0t1d.
Czyli dzis 6t2d, policzylam jeszcze raz.
Ale sa lekarze, choc to rzadkosc ktorzy beda Ci mowic, ze dzis juz 7t bo zaczelas 7my. Ale jednak wiekszosc liczy skonczone tygodnie czyli dzis jestes w 6t.
A rozmiar zarodka z usg co pokazywal dzis, mowili?

Do góry