reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny proszę Was o kciuki.
Jestem w szpitalu. Rano wstalam wkładka brazowo- rozowo- czerwona. Ciężko określić. No ale zmieniłam. Zaaplikowalam luteine. Po chwili cala wkładka żywa krew. Przyjechaliśmy na izbę. Przyjęli mnie na oddział i czekam na lekarza. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana trzymaj sie. Trzymam kciuki ✊✊✊

reklama
Jestem w szpitalu. Rano wstalam wkładka brazowo- rozowo- czerwona. Ciężko określić. No ale zmieniłam. Zaaplikowalam luteine. Po chwili cala wkładka żywa krew. Przyjechaliśmy na izbę. Przyjęli mnie na oddział i czekam na lekarza. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Grunt, ze nie boli. Badz silna, bedzie dobrze.
Myslami z Toba...

Mieszkam w UK tutaj nie robią bety chyba ze jest podejrzenie ciazy pozamacicznej, dzisiaj jadę do przychodni na sikanca, może uda mi się namówić lekarza na betę
A masz jakies bole? Ja przy pierwszej ciazy biochemicznej mialam tak ze zrobilam chyba 6 testow, wszystkie pozytywne. Po dwoch dniach zaczelam krwawic pojechałam do szpitala i juz beta byla 0😭

A masz jakies bole? Ja przy pierwszej ciazy biochemicznej mialam tak ze zrobilam chyba 6 testow, wszystkie pozytywne. Po dwoch dniach zaczelam krwawic pojechałam do szpitala i juz beta byla 0😭
8 dni po transferze miałam bóle takie jak przed okresem, trochę od czasu do czasu pobolewa, nie miałam żadnych plamień ani krwi do tej pory. Bardzo mi przykro domyślam się co czułaś, też podejrzewam biochemiczna...

Nie nie badalisny , mój partner na już dziecko z pierwszego małżeństwa ... boję się że to u mnie może być problem ....
To proponuję zrobić kariotypy. Nie martw się tym po czyjej stronie leży problem. Nie mamy na to wpływu. Jesteście w tym razem. Twój partner na pewno Cię bardzo kocha i chce Twojego szczęścia❤️

hehehehehe to dlaczego mu nie wytlumaczylas jak tos ei odbywa 😜 😅No ja tez juz wczoraj marudzilam na swojego bo mi Łukasz wczoraj z pelnym wydecham powiedzial ze jak on to by juz chcial zeby bylo po tym badaniu ;) Az sie we mnie zagotowalo i to samo pisalam ze przciez my sie tylko bombardujemy konskimi dawkami lekow i przechodzimy te wszystkie punkcje, transfery i inne. Na szczescie kobiety sa silniejsze ;)
Hehe moj tez zawsze idzie taki zestresowany, jakby go mieli kastrować 😄. Ostatnio w klinice jak mi robili punkcję, to on już po oddaniu nasienia, podpisywał dokumenty i później mi opowiadał, jak Pani pielęgniarka mu mówiła - Wy będziecie mieli IMCI, a on aha.... a babka zgłupiała i pyta Imci czy Icsi? A moj wielkie oczy, W myślach co to jest kurna? Jakie pimki łimki? Poty go obeszły i dziura w głowie. I mówi ze w tym momencie pomyślał, ja pierdziele, mogłem bardziej słuchać, jak mi o tym Kamila mówiła 🤣. Wiec mówi ze z tego co mu się kojarzy, 🤦🏻‍♀️ to mamy mieć metodę, gdzie wstrzykują plemnika bezpośrednio do jajeczka. Ona mu mówi, tak to we dwóch tak się robi, zaczęła się śmiać. No ale koniec końców, jak mu wytłumaczyła, to załapał ze to chodziło o imci i pani potwierdziła to z dokumentacji. Także tego, wyślij męża żeby coś załatwił 😁

Będzie dobrze!!! Musi być! Wiem co czujesz. Ja mialam cisnienie w kosmos na tej izbie przyjeć. Z Toba myślami!

Kochana trzymaj się na pewno wszystko jest dobrze [emoji1307][emoji1307]

reklama
😮😮😮😓😓😓Kochana trzymam mocne kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻
Dopiero doczytałam. Daj nam tu szybko znać, musi być dobrze!

Do góry