reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a ja dzisiaj myślałam, że zemdleje w łazience, nie mogę za długo ustać w jednym miejscu bo od razu słabo mi się robi. Chyba maluch zaczyna dawać w kość.

Madzialenak - uważaj na siebie i nie przemęczaj, bo teraz z Twojego organizmu dwie osoby muszą się wyżywić, a ta druga to rośnie jak na drożdżach i podjada mamci co najlepsze :-) Stąd i osłabienie jakieś. Może też za mało jakichś witamin?

pingwinek-zwyczajnie Cię przytulam i mocno wierzę, że jutro się miluttko zaskoczysz. Trzymaj się, Kochana!!!
madzialenak-uroki ciąży, chciałaś, to masz ;-) Fajnie, że maluch sygnalizuje: "Mamusiu jestem, odpoczywaj i dbaj o nas" ;-)

Dzien dobry,

Adus - jestem pewna, ze werka wtorkowa to bedzie kolejny szczesliwy dla Ciebie dzien.
Oskaa - zdrowiej szybko!
Madzialenak - teraz malenstas troche porzadzi Twoim zyciem! Niech pieknie rosnie!
Pingwinku - odpisalam Ci na priva i wydawalo mi sie, ze sie wyslalo, ale teraz jak spradzam w folderze wyslane to kurcze nic nie ma... Daj znac - jak nie doszlo to napisze jeszcze raz.
Jeszcze sie nie smuc, prosze, jeszcze poczekaj do jutrzejszej bety. Ja mysle o Tobie i sciskam Cie mocno...

Dziewczęta, daję Wam koniczynkę.
Mam nadzieję, że przyniesie Wam szczęście, bo już dwie z trzech, obdarowanych przeze mnie, dziewczyn, są w ciąży :-)
A już niedługo i ta trzecia będzie :-D

biedronka_1.jpg

Aduś to super, że czujesz się jak w ciąży :-) A swoją drogą ciekawe jakie to uczucie? ;-) Zaciskam za trzecią betę &&&&&&&&&& A czemu nie idziesz jutro? Bo drugą robiłaś w sobotę i myślałam, ze bada sie co 48h.

Pingwinku ja póki nie ma wyników bety, to mocno zaciskam &&&&&&&&&&&& Tulę Cię mocno kochana, bo wiem jaki to stres w tych ostatnich dniach.

Madzialenak Ty teraz uważsaj na Was. Odpoczywaj za dwóch ;-)

:wściekła/y:Chyrlamy z eMkiem jak głupki :wściekła/y: Mam nadzieję, ze to nie przeszkodzi :-( Chociaż punkcja ma byc ok28-29/01 a transfer jeszcze później... mam nadzieję, ze do tego czasu będzie w końcu dobrze.

reklama
Do góry