reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oskaa, życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Do transferu jeszcze trochę czasu, więc na pewno się wykurujesz.

Nie wiem, co to za choróbsko teraz krąży w powietrzu, bo ja od piątku nie mogę dojść do ładu ze sobą.
Wczoraj, to już nawet czosnek jadłam i nic lepiej. Co prawda, nie mogę go jeść cały czas, bo jutro do pracy idę i nie chcę zionąć :-)

Też z czosnkiem próbowałam, ale mnie po nim brzuch boli. I też nie jest lepiej.
Kurcze jakieś dziadostwo chyba w powietrzu. No ja przeciez od 2 stycznia juz tak sie bujam i raz gorzej raz lepiej, ale zdrowa nie jestem.
Lawendowy dla Ciebie również duzo zdrówka.

Lawendowy Sen :-) dziękuje Ci ❤❤❤❤❤ za magiczną koniczynkę :-) i życzę zdrówka :tak:

Madzielenak uważaj na siebie i maluszka, bądź ostrożna i słuchaj co Ci maluszek podpowiada

Oskaa kurujcie się z M, tylko starajcie się bez aptekowych cudów, M może nawet piwo grzane - lepiej pomoże, a przed transferem trzeba uważać z lekami

.... mnie też dopadło, chyba przywiozłam coś ze sobą znad morza, myślałam,że raz dwa przejdzie, a niestety już drugi dzień - ja żadko choruje, ale nie jest źle, tylko katar, gardło, trochę kaszel

Oskaa w Invikcie robi się weryfikacje 3dpt, 6dpt i 10 dpt.. ja dodatkowo zrobiłam w 7dpt, więc teraz zgodnie z harmonogramem we wtorek czyli 10 dpt, potem dzwoni lekarz i interpretuje wyniki badań, ewentualnie zmieniając dawkowanie leków (luteina, estrofem)

wanda - jednak u mnie też leniwe wszystko. Dostałam hormony na kolejne dwa dni. Dzisiaj klinika zamknięta po południu więc mój mąż pierwszy raz odważył się zrobić mi zastrzyk! :) A gdzie się leczysz?? W trójmieście?
A reszcie dziękuję za &&&&&&&&&

Gotadora no właśnie mi i eMkowi też juz tylko gardło bolące zostało. Postaramy się wykurować domowymi sposobami. Tobie też zdrówka życzę :-)

Lawendowy, dziekuje za wirtualna koniczynke :-)
A to dla Ciebie:

bie.gif

reklama
Alez choroba zaatakowala nasze forum. Dziewczynki, trzymajcie sie i walczcie z nia dzielnie.

Domat - a kiedy masz kolejna wizyte i podlgadanie? Ja jutro..brrr..troche sie boje (jak zawsze, zreszta). ja sie lecze w warszawie, w novum. Zastrzyki opanowalam - zrezta ja robie 3 dziennie i jak dzisiaj policzylam to juz 49 zastrzykow mam za soba. Oby jak najszybciej juz zrobic zastrzyk z ovitrelle na pekniecie i miec punkcje...
Trzymam kciuki &&&&&&&&

Do góry