reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Może jakąś jelitowkę złapałaś? U nas pełno tych wirusów krąży po okolicy. Co chwila ktoś chory.
Przytulam [emoji3590]
Przytul mnie tak ladnie poglaskaj po glowce bo chcialabym sie na chwilke poplakac ;) Chyba troche przechodzi. Ale jeszcze oli. Musze jeszcze dzisiaj jechac do apteki bo zamawialam te zastrzyki do stymulacji.

reklama
Ja już po[emoji4]dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, wsparcie i [emoji110]. Pobrane 21 pęcherzyków. Nic więcej na razie się nie dowiem, bo pozmieniali procedury i podobno nie dzwonią w trakcie hodowli do blastki. Jak telefonicznie się niczego nie dowiem to w sobotę przed transferem mam spotkanie z embiologiem i wtedy będzie komplet info. Trochę to dziwne, ale kij im w oko. Whatever. Transfer w sobotę, o 12.50.@bazylia128 możesz mnie dopisywać [emoji4]
Samopoczucie spoko, pewnie działa ta przeciwbólowa kroplówka [emoji6]
To teraz odpoczywaj A my trzymamy kciuki ;)

Ja już po😊dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, wsparcie i ✊. Pobrane 21 pęcherzyków. Nic więcej na razie się nie dowiem, bo pozmieniali procedury i podobno nie dzwonią w trakcie hodowli do blastki. Jak telefonicznie się niczego nie dowiem to w sobotę przed transferem mam spotkanie z embiologiem i wtedy będzie komplet info. Trochę to dziwne, ale kij im w oko. Whatever. Transfer w sobotę, o 12.50.@bazylia128 możesz mnie dopisywać 😊
Samopoczucie spoko, pewnie działa ta przeciwbólowa kroplówka 😉
Jejeku jaaaak duzzo. skad ty tego tyle naprodukowalas? 😍

reklama
Do góry