lawendowy_sen
Fanka BB :)
"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta."
Sentencja jak najbardziej prawdziwa.
Sentencja jak najbardziej prawdziwa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj zaczelam stymulacje a w czwartek mam pierwsza wizyte kontrolna.
To prawda Gotadora zwierzeta są niesamowite, często mądrzejsze i lepsze od ludzi. Ja kocham wszystkie zwierzęta.
Aga nawet pijąc mleko trzeba się zastanowić gdzie było kupione, bo są ludzie, którzy wymyślili straszne rzeczy aby tylko mieć zysk z mleka - zabierają maleństwo matce mi też jest strasznie gdy widzę te cieżarówki, wiem że nie damy rady ocalić całego świata ale każdy człowiek ma pewien wybór i nim powinien się kierować, aby przez niego jak najmniej inne istoty cierpiały ... moja Babcia nie rozumie niektórych moich wyrzeczeń, bo mówi -co to da? myślę,że da; nic nie da jeśli każdy będzie obejętny i robił "bo wszyscy inni tak robią" ... nawet jeśli jedno istnienie będzie ocalone to ja myślę,że warto