Znów mam wizjeHa ha ha, poczekaj, kiedyś wejdziesz na forum a tam będzie zdjęcie mojej broszki [emoji23][emoji23][emoji23]
Że specjalna dedykacją: dla Bazylki [emoji23]
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
To sobie wyobrażam jaka czarna po miesiacu wróciłaśJa to mam nie wiele blizej w gory niz nad morze Ale w gorach bywam duzo czesciej niz nad morzem. Rok temu bylam oczywiscie w Jastarni. A dwa lata temu bylam caly miesiac z moimi rodzicami w Niechorzu a Łukasz dojechal na tydzien
bazylia128
BARDZZOOOOO. Nawet nie wiedzielismy ze tak fajnie bedzie. Tak to niunia by pewnie lezala a jak dostana glupawki to sie z nich smiejemy jak glupole. Nie na serio Niunia ma duzo wiecej ruchu Na poczatku sie balismy ze bedzie zazdrosna ale ona bez problemu go przyjela. Tak naprawde to byla Łukasza decyzja o przygarnieciu malego pieska bo sie chyba troche martwil ze ja tak niunke niancze No ale na poczatku z takim malym psiakiem bylo ciezko. Jak z dzieckiem. Na poczatku to nawet spalismy osobno bo ja sie musialam wyspac do pracy a ten maluch nie dawal kilka razy w nocy wstawal zaczepial nas, kiedys lukasza w nos ugryzl. Ja sie musialam cala koldra zakrywac bo skakal nam do buzi. Ale teraz milo to wspominamy.Wiem kochana. Doskonale Cie rozumiem bo my naszego tez strasznie mocno kochamy ❤ tez sie martwimy bo juz widac ze go starość dopada. A powiec mi czy ten wasz maly smyk troche rozruszal tego starszego brata czy raczej nie? Bo tez zastanawiamy się. Bo nasz sam siedzi i moze bylo by lepiej jak by mial jakies młodsze rodzenstwo
Liliana87
A no mutacje tez mam. Jasne,ze przetrwamy A brzusio do sesji sie przypudrujeTez biore te 0.6. Bo wyszla mi mutacja pai 1. A kiedys bralam 0.4 tak profilaktycznie. Ale ja po obu dawkach mialam siniaki. Wszystko przetrwamy aby bylo dobrze
ilmenau
Fajne, fajne, tylko te mają chyba sls y. Ja używam tych bez też są takie
Sandra, wrzuć proszę zdjęcie tej odżywki co ty masz, bo chcę dzisiaj zamówić. Mam wrażenie, że po ciąży to mi tylko 1/3 włosów została
A taką reklamę zrobiłyście, że już widzę siebie z włosami jak pocahontas!
Ha ha ha, masz zdjęcie, sama chciałaś [emoji23]Znów mam wizje [emoji2957][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2957]
He he, będziesz za sobą je po ziemi ciągnęła [emoji23]
Sandra, wrzuć proszę zdjęcie tej odżywki co ty masz, bo chcę dzisiaj zamówić. Mam wrażenie, że po ciąży to mi tylko 1/3 włosów została [emoji15]
A taką reklamę zrobiłyście, że już widzę siebie z włosami jak pocahontas! [emoji2956]
bazylia128
OOOOO sprawdzimyDziewczyny polecam tez taka wcierke do włosów . U mnie do włosów przetłuszczających sie . Jest tez czerwona z papryczka chilli Ma w składzie alco i jest dość silna , ale działa .. mam pełno babyhair a przy wariujacej tarczycy włosy wychodziły garściami .. mialalm problem
z aplikacja , bo zawsze połowa ładowała w zlewie lub na podłodze . Teraz nabieram strzykawka i aplikuje na całej głowie bez problemu ☺
Netiaskitchen
A ja przetestowałam te drożdżową w pojemniczku odkręcanym. Mega jest i pachnie śliczniePrzetestowałam te odżywki o których pisałyście, chyba Sandra i Bazylia[emoji846]. No i faktycznie są bardzo fajne i niedrogie. Włosy są takie miękkie i sypkieZobacz załącznik 1078039
reklama
Czarna1985
Kurcze to mi teraz dalas do myslenia. Ja zawsze sie bałam ze z dwoma bedzie gorzej z wyjazdami a przede wszystkim czy się dogadają. Jezeli nam sie nie uda miec dzidziusia to pierwsze co jade po szczeniaka . A jak sie uda to pewnie zdecydujemy się ale juz w pozniejszym czasie dziekuje za podpowiedź. Bardzo mi tymi slowami pomoglasBARDZZOOOOO. Nawet nie wiedzielismy ze tak fajnie bedzie. Tak to niunia by pewnie lezala a jak dostana glupawki to sie z nich smiejemy jak glupole. Nie na serio Niunia ma duzo wiecej ruchu Na poczatku sie balismy ze bedzie zazdrosna ale ona bez problemu go przyjela. Tak naprawde to byla Łukasza decyzja o przygarnieciu malego pieska bo sie chyba troche martwil ze ja tak niunke niancze No ale na poczatku z takim malym psiakiem bylo ciezko. Jak z dzieckiem. Na poczatku to nawet spalismy osobno bo ja sie musialam wyspac do pracy a ten maluch nie dawal kilka razy w nocy wstawal zaczepial nas, kiedys lukasza w nos ugryzl. Ja sie musialam cala koldra zakrywac bo skakal nam do buzi. Ale teraz milo to wspominamy.
Podziel się: