reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No jachaaa ;) Ja sie tylko balam co na to moj Doktor powie. I czy najwazniejsze nie bede musiala za dlugo czekac. Kiedys ogladalam taki reportaz i tam sie wypowiadala babeczka z niedroznym jednym co prawda jajowodem ale starala sie kilka lat i zaszla w ciaze podczas porcedury !!! W zdrowa ciąże bo juz miala widoczny brzuszek. Moj kiedys tez mi powiedzial dajcie sobie szanse... No to jak poszalelismy wtedy to juz wiesz jakie byly skutki...
Ale wiesz ze mi to dało akurat kopa? Ja wiem, to nie marzenie co wam się przytrafiło , ale to daje nadzieje ze może się udać!

reklama
Ale wiesz ze mi to dało akurat kopa? Ja wiem, to nie marzenie co wam się przytrafiło , ale to daje nadzieje ze może się udać!
W jakis sposob to tez na mnie zadzialalo ale juz nie chce tak ryzykowac. Chyba ze nie maialabym mozliwosci podejscia do in vitro to pewnie bym w ten sposob dzialala. Teraz juz sie boje po tym wszystkim. Zle sie pozniej czulam jeszcze ta szpitalna narkoza i pozniej rzyganie. No a najgorsze wiadomo ze ze mna cos nie tam bo znowu moja wina. Ale caly czas sobie tlumacze ze tam nie bylo zarodka. Jeszcze rozlane to jajo wiec naprawde bylo groznie ;( Wole miec to wszystko pod kontoloa na ile to oczywiscie mozliwe ;)

Pewnie co klinika to innaczej. U mnie jest on zawsze i ja zawsze sie po nim zle czuje. Encorton niby zbija ewentualne komorki nk i troche pomaga przy implantacji zarodka. Docent tez go przepisuje.
Ja tez biorę. I dalej poki co mam brac. Czy to od niego mogła mi ta niedoczynność wyjsc??

My mamy dwa samochody to tylko jeden stoi w garazu. Moj akurat na podjezdzie bo czesciej jeżdze, Łukasz pracuje w domu ;) Kochana nie pamietam a co u ciebie jest przyczyną ?
Słabe nasienie. Chyba ze coś u mnie znajda jeszcze, po pierwszej nieudanej procedurze i dwóch transferach, mam zrobić dużo badań, w tym genetycznych i histeroskopie.
Będę podchodzić do drugiej procedury, ale najpierw muszę się przebadać 😕

hehehehe tzn oklady borowinowe ;) Fuuuj wiesz jakie one sa paskudne Jak z nimi wstaje to mi sie rozpadaja w kawalki, leca po nogach, spadaja cale platy, psy musze gonic bo sie na to rzucaja i chca zjesc. Jak dojde do lazienki to pol jest na podlodze rozpackane i codziennie ta podloge myje bo wyglada jak by sie ktos za przeproszeniem usral na podloge :D Robie je 10 razy w miesiacu i chyba cos tam dzialaja na zrosty ;)
Tez chce spróbować 😁gdzie to można kupić ?

reklama
Do góry