Ale wiesz ze mi to dało akurat kopa? Ja wiem, to nie marzenie co wam się przytrafiło , ale to daje nadzieje ze może się udać!No jachaaa Ja sie tylko balam co na to moj Doktor powie. I czy najwazniejsze nie bede musiala za dlugo czekac. Kiedys ogladalam taki reportaz i tam sie wypowiadala babeczka z niedroznym jednym co prawda jajowodem ale starala sie kilka lat i zaszla w ciaze podczas porcedury !!! W zdrowa ciąże bo juz miala widoczny brzuszek. Moj kiedys tez mi powiedzial dajcie sobie szanse... No to jak poszalelismy wtedy to juz wiesz jakie byly skutki...
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
A fraxiparine tez nie masz???!!! Ja ma zawsze w zastrzykach od dnia transferu to jest heparyna.Pewnie co klinika to innaczej. U mnie jest on zawsze i ja zawsze sie po nim zle czuje. Encorton niby zbija ewentualne komorki nk i troche pomaga przy implantacji zarodka. Docent tez go przepisuje.
Może przy okazji znaleźli jakieś skarby , Ty lepiej sprawdź s garazu czy jakieś worki nie stojąNo on i tak nie byl sam bo wzial sobie tego Bartka co z nim teraz pije. To chyba lepiej jak dwoch facetow sie z tym mocowalo
bazylia128
W jakis sposob to tez na mnie zadzialalo ale juz nie chce tak ryzykowac. Chyba ze nie maialabym mozliwosci podejscia do in vitro to pewnie bym w ten sposob dzialala. Teraz juz sie boje po tym wszystkim. Zle sie pozniej czulam jeszcze ta szpitalna narkoza i pozniej rzyganie. No a najgorsze wiadomo ze ze mna cos nie tam bo znowu moja wina. Ale caly czas sobie tlumacze ze tam nie bylo zarodka. Jeszcze rozlane to jajo wiec naprawde bylo groznie ;( Wole miec to wszystko pod kontoloa na ile to oczywiscie mozliweAle wiesz ze mi to dało akurat kopa? Ja wiem, to nie marzenie co wam się przytrafiło , ale to daje nadzieje ze może się udać!
bazylia128
My mamy dwa samochody to tylko jeden stoi w garazu. Moj akurat na podjezdzie bo czesciej jeżdze, Łukasz pracuje w domu Kochana nie pamietam a co u ciebie jest przyczyną ?Może przy okazji znaleźli jakieś skarby , Ty lepiej sprawdź s garazu czy jakieś worki nie stoją
Liliana87
Ja tez biorę. I dalej poki co mam brac. Czy to od niego mogła mi ta niedoczynność wyjsc??Pewnie co klinika to innaczej. U mnie jest on zawsze i ja zawsze sie po nim zle czuje. Encorton niby zbija ewentualne komorki nk i troche pomaga przy implantacji zarodka. Docent tez go przepisuje.
Słabe nasienie. Chyba ze coś u mnie znajda jeszcze, po pierwszej nieudanej procedurze i dwóch transferach, mam zrobić dużo badań, w tym genetycznych i histeroskopie.My mamy dwa samochody to tylko jeden stoi w garazu. Moj akurat na podjezdzie bo czesciej jeżdze, Łukasz pracuje w domu Kochana nie pamietam a co u ciebie jest przyczyną ?
Będę podchodzić do drugiej procedury, ale najpierw muszę się przebadać
Tez chce spróbować gdzie to można kupić ?hehehehe tzn oklady borowinowe Fuuuj wiesz jakie one sa paskudne Jak z nimi wstaje to mi sie rozpadaja w kawalki, leca po nogach, spadaja cale platy, psy musze gonic bo sie na to rzucaja i chca zjesc. Jak dojde do lazienki to pol jest na podlodze rozpackane i codziennie ta podloge myje bo wyglada jak by sie ktos za przeproszeniem usral na podloge Robie je 10 razy w miesiacu i chyba cos tam dzialaja na zrosty
Tasza
Nie, nie mam. Tylko te 3 rzeczyA fraxiparine tez nie masz???!!! Ja ma zawsze w zastrzykach od dnia transferu to jest heparyna.
reklama
bazylia128
Pewnie tak. Wiesz przeciez jak dziala steryd. A jaka masz dawke ja zawsze 20Ja tez biorę. I dalej poki co mam brac. Czy to od niego mogła mi ta niedoczynność wyjsc??
Podziel się: