Ty nic nie zrobiłaś zle! To nie Twoja wina , ze tak wyszło !!!! A poza tym kochana jak to mówią - nie ilość a jakość się liczy Wytrwaj do poniedziałku . Zobaczysz będą dobre wieści !!!Dziewczynki co mogło pójść nie tak? No nie daje mi to spokoju. AMH 4,1 fsh i Lh niskie coś około 5,6. Lat 26. Pani doktor mówiła ze będą super komórki i dużo dlatego odrazu mi wspomniała o mrożeniu pozostałych a tu jedna wielka duuuupa nie wiem co zrobiłam źle. Stymulacja trwała 10 dni. 8 dni menopur 150 i dwa dni menopur 225. Mogłam nie dzwonić wcale miałabym przynajmniej spokojny weekend a tak do poniedziałku będę się zamartwiać a i tak nie wiadomo czy coś mi powiedzą
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ty wiesz najlepiej jak działaćAle swoją drogą to kochany jest ten twój Małż bardzoNapewno nie dzisiaj. Wolal sie napic. On po alkoholu jest taki przytulasek ale ja tez chyba musialabym byc wcieta zeby dac mu sie ruszyc jak on jest pod wplywem
Borowina na broszce już mam wizjeNie bede dzisiaj przepraszac. Wole poczekac do jutra Siedze sobie z moimi psami mocze nogi w magnezie i trzymam borowine na broszce Niech sie napije i niech juz mu przejdzie Tylko tak sie zastanawiam bo on w piatek ma badanie nasienie jakies bardziej specjalistyczne ale chyba nic mu nie bedzie co?
bazylia128
No a ja ? Ja przeciez tez jestem kochana Nie zawsze ale prawie zawsze No ale fakt rozpuscil mnie jak dziadowski bicz Przeciez wiedzial co bralTy wiesz najlepiej jak działaćAle swoją drogą to kochany jest ten twój Małż bardzo❤
bazylia128
hehehehe tzn oklady borowinowe Fuuuj wiesz jakie one sa paskudne Jak z nimi wstaje to mi sie rozpadaja w kawalki, leca po nogach, spadaja cale platy, psy musze gonic bo sie na to rzucaja i chca zjesc. Jak dojde do lazienki to pol jest na podlodze rozpackane i codziennie ta podloge myje bo wyglada jak by sie ktos za przeproszeniem usral na podloge Robie je 10 razy w miesiacu i chyba cos tam dzialaja na zrostyBorowina na broszce już mam wizje
A co ta borowina na broszkę daje? Nie słyszałam o takim sposobie wspomożenia kaskiNie bede dzisiaj przepraszac. Wole poczekac do jutra Siedze sobie z moimi psami mocze nogi w magnezie i trzymam borowine na broszce Niech sie napije i niech juz mu przejdzie Tylko tak sie zastanawiam bo on w piatek ma badanie nasienie jakies bardziej specjalistyczne ale chyba nic mu nie bedzie co?
Nie martw się, do piątku to tam się wszystko odnowi, tym bardziej ze przecież bedziesz go w końcu przepraszac tak bardzo za ta wpadkę z kluczami .
Moj raz poszedł na badanie nasienia po whiskaczu w pracy, bo sobie zapomniał ze ma iść na drugi dzień i to był chyba jego najlepszy wynik. Moj lekarz trochę z przymróżeniem oka podchodzi do alkoholu, ja swojego ścigam za to niemiłosiernie, ale nie ma co popadać w paranoje. Piwo, szklanka whisky czy kieliszek wina od czasu do czasu nie zaszkodzi przecież.
nieagatka
Wiem ale co mam sie poplakac. Wytlumaczylam sobie oczywiscie po swojemu ze przeciez sa zapasowe kluczyki w domu. Wyobrazasz sobie ze ja nurkuje w tym kontenerze BO JA NIE WLASNIE JAKBYM SIE POPLAKALA TO BY MU OD RAZU PRZESZLO... Ale nie bo raz ze wcale nie mam na to ochoty to dwa ze na to przyjdzie jeszcze czas
Ktos tam zanurkowac musial. I pewnie zrobilby to on, ale chcial zebys z nim poszla, bo w koncu to Ty je tam wrzucilas, nie? Po prostu rozumiem jego wkurw, bo sama bym tez tak zareagowala.
Przejdzie mu, bo to glupota. Odreaguje i po sprawie.
Mojego Dawida na amory bardzo zbiera dzień po piciu, odór z paszczy, a temu się bara bara chceNapewno nie dzisiaj. Wolal sie napic. On po alkoholu jest taki przytulasek ale ja tez chyba musialabym byc wcieta zeby dac mu sie ruszyc jak on jest pod wplywem
Tasza
Nie, nie biorę. Samo z siebie tak się zrobiło.A bierzesz encorton? To steryd po nim zawsze sie chce jesc
reklama
bazylia128
hehehehehe no jak zerkalm niby tlko zapytac sie czy brame zamknal bo chce psy wypuscic a nasza sie ostatnio zacina to widzialam ze jim beam popijaja... Uslyszalam tylko OWSZEM ale byl usmiech wiec moze mi przevaczy Ale i tak spie w salonie. On jak wypije to do tego pochrapuje... Chociaz ja ostatnio spie bardzo głeboko i szybko Ja mam niedrozne dwa jajowody. Oklady z borowiny niby maja taka moc ze moga je udroznic. Kiedys chyba anielka tak zaszla w ciaze. Ja niby po tym tez ale z pustym jajem. Do tej pory zachodzimy o glowe jak to bylo mozliwe ze jajeczko sie przedosalo do macicy. Moze wlasnie to? Co mi szkodzi. Poza tym mysle ze to moze tez jakos ogolnie podzialac na endo bo mi lekarz osoatio powiedzial ze po poronieniu czest moze byc zapelenie endometrium. Ale to ma mi sprawdzic przy punkcji.A co ta borowina na broszkę daje? Nie słyszałam o takim sposobie wspomożenia kaski
Nie martw się, do piątku to tam się wszystko odnowi, tym bardziej ze przecież bedziesz go w końcu przepraszac tak bardzo za ta wpadkę z kluczami .
Moj raz poszedł na badanie nasienia po whiskaczu w pracy, bo sobie zapomniał ze ma iść na drugi dzień i to był chyba jego najlepszy wynik. Moj lekarz trochę z przymróżeniem oka podchodzi do alkoholu, ja swojego ścigam za to niemiłosiernie, ale nie ma co popadać w paranoje. Piwo, szklanka whisky czy kieliszek wina od czasu do czasu nie zaszkodzi przecież.
Podziel się: