reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jakaś armata w szafie?[emoji6][emoji6][emoji6]
Wywalilam wszystko z szafy i zrobil sie wiekszy balagan niz sadzilam ze jestem w stanie zrobic :D Wytlumaczylam Łukaszowi zeby sie nie przejmowal ze to tylko na chwile tak wyglada yhhhyyyy Znajduje ubrania kotrych jeszcze ani razu nie zalozylam i tak co chwile sobie cos przymierzam. Psy maja radoche i malego musze co chwile lapac bo ucieka z jakas bluzką w pyszczku ;) Czysty armagedon !!!! Nie wiem jak z tego wyjde :dry::eek:😂😂😂😂

reklama
Dziekuje bardzo😘 Ja naprawdę marzę by byc gruba 😍 i nie spać w nocy byle by kolo mnie byl taki słodki maluszek 😊❤gratulacje coreczki pewnie jest sliczna po mamusi😍
[/QUOTE]

Akurat to cały tatuś, nic nie ma ze mnie 😂 jedynie oczy po moim tacie, więc mam pewność, że nie pomylili jajeczek w klinice 😂😂😂

Dziewczyny zrobiłam bete ale rano jeszcze nasikalam na test sikany wyszedł blady ale dodatni
a beta 21,77mlU/ml transfer 5 dniowego kropka był 30.01. I co myślicie? Mieć nadzieję?

Gratuluję!!! 💕
Teraz kciuki za piękny przyrost ✊✊✊

Ale Co zazdroszczę 🙄 weź i u mnie ogarnij w szafie, mam to w planach od pół roku, nawet dziś mnie zmotywowałaś swoim postanowieniem zrobienia porządku, ale póki co śniadanko, herbatka i "przyjaciele" z mężem w salonie 🤷‍♀️
Jaki odcinek ogladasz? Ja niestety nie radze sobie z porzadkami w szafie co uloze to pozniej i tak dokladam ;)

Jaki odcinek ogladasz? Ja niestety nie radze sobie z porzadkami w szafie co uloze to pozniej i tak dokladam ;)
8 sezon jak Monica i Fibi organizują Rachel BabyShower 🙃 Rachel panikuje i prosi mamę o zostanie z nią. Ale szczerze mówiąc te 2 ostatnie sezony są chyba słabsze od pozostałych, choć i tak uwielbiam 🥰 ok, włączam muzykę na słuchawkach i biorę się za sprzątanie!

A ja znowu leżę, po nocy znowu plamienia taki beż z brązem.... nie wiem może to problemy z progesteronem? Może w ciągu nocy spada? Bo w ciągu dnia jak biorę to na wieczór w miarę czysto jest.... nie rozumiem tego wszystkiego

8 sezon jak Monica i Fibi organizują Rachel BabyShower 🙃 Rachel panikuje i prosi mamę o zostanie z nią. Ale szczerze mówiąc te 2 ostatnie sezony są chyba słabsze od pozostałych, choć i tak uwielbiam 🥰 ok, włączam muzykę na słuchawkach i biorę się za sprzątanie!
I Ross zalamany ze mam bedzie znimi mieszkala 3 miesiace a jak sie z nia wita to tak entuzjastycznie Hey ROOOOOmmmyyyyyyy ;)

reklama
Nie. Teraz robię w poniedziałek albo wtorek jeszcze nie wiem, myślę...
Ja wczoraj mojego Łukasza tak wyzwalam jak nigdy przez wszystkie lata sama nie wiem co mi się stało. A dziś już jestem spokojna :) na szczęście poszedł do pracy ale rano dziwnie się patrzył na mnie. Mnie nic nie boli w krzyżu. Tylko ten brzuch i kucia straszne ...
O! I ja tak mialam w 4dtp! Dobry objaw!!!

Do góry