Aaaanna
Fanka BB :)
A ile Ovitrellu i kiedy było podane?
Ovitrelle i luteina dopochwowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ovitrelle i luteina dopochwowo
Nie ma głupich pytań. Nikt na początku nie wie wszystkiego
Jeśli masz bliskie relacje z rodzicami dziecka zapytaj wprost co kupić? Z siostrą takie większe prezenty konsultujemy. Na tym etapie fajne są zabawki typu kuchnia, jeździk, jakiś skoczek.Dziewczynki wiem ze niektóre z Was maja już swoje serduszka w domku i starają się o rodzeństwo. Proszę o radę. Co kupić dziewczynce na pierwsze urodziny? Pomysłów brak, to dziecko ma już dosłownie chyba wszystko a jestem chrzestna i wypadałoby jakiś konkretny prezent kupić jade właśnie pociągniemy do Gdanska bo jutro rano punkcja i staram się zająć głowie innymi myślami
Wszytsko zalezy od budzetu.Dziewczynki wiem ze niektóre z Was maja już swoje serduszka w domku i starają się o rodzeństwo. Proszę o radę. Co kupić dziewczynce na pierwsze urodziny? Pomysłów brak, to dziecko ma już dosłownie chyba wszystko a jestem chrzestna i wypadałoby jakiś konkretny prezent kupić [emoji3166][emoji3166] jade właśnie pociągniemy do Gdanska bo jutro rano punkcja i staram się zająć głowie innymi myślami [emoji3590]
Ja bym kupiła książkę. Nawet trochę na wyrost. Albo na teraz. Nie wiem co ma, nie musi (ale może) być Pucio, Kicia Kocia, dużo jest też takich książek z elementami interaktywnymi, albo sensorycznymi. Tylko koniecznie takie sztywne strony kartonowe żeby młoda nie zniszczyła za szybko. Nasz ma masę zabawek, a co książka to jednak książka. W książce to można i dedykacje strzelić i rodzic poczyta na dobranoc jak będzie ciekawa. PolecamDziewczynki wiem ze niektóre z Was maja już swoje serduszka w domku i starają się o rodzeństwo. Proszę o radę. Co kupić dziewczynce na pierwsze urodziny? Pomysłów brak, to dziecko ma już dosłownie chyba wszystko a jestem chrzestna i wypadałoby jakiś konkretny prezent kupić jade właśnie pociągniemy do Gdanska bo jutro rano punkcja i staram się zająć głowie innymi myślami ❤
I nie bój się, nikt Cię tu nie będzie oceniać. Jak w ogóle tu trafiłaś?Dziękuję za wyrozumiałość Dopiero co się wdrażam w temat in vitro i wielu rzeczy nie wiem, no ale przy Was wszystkiego się dowiem i nauczę
Dziewczynki wiem ze niektóre z Was maja już swoje serduszka w domku i starają się o rodzeństwo. Proszę o radę. Co kupić dziewczynce na pierwsze urodziny? Pomysłów brak, to dziecko ma już dosłownie chyba wszystko a jestem chrzestna i wypadałoby jakiś konkretny prezent kupić [emoji3166][emoji3166] jade właśnie pociągniemy do Gdanska bo jutro rano punkcja i staram się zająć głowie innymi myślami [emoji3590]