Waleczna36
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny połowa forum już ma datę porodu, kolejna część czeka ma betę, A kolejna zaczyna ponowną walkę - jak tak dalej będzie to zaraz wszystkie będziemy z datami porodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za mega wzrost tym razem i za ta ostatnia 0 żeby było sto kroc wyższaI jeszcze chyba zapomnialam dodać ze biore estrofem 2x1..
Kurcze dziewczyny połowa forum już ma datę porodu, kolejna część czeka ma betę, A kolejna zaczyna ponowną walkę - jak tak dalej będzie to zaraz wszystkie będziemy z datami porodu [emoji4][emoji4][emoji4]
Dawaj od razu znać bo też jestem ciekawaCiekawe czy coś w tym jest ja w 16 dpt 3 dniowego zarodeczka miałam 1514
Może w piątek coś nam pokaże dzieciątko )
I oby tak byłoKurcze dziewczyny połowa forum już ma datę porodu, kolejna część czeka ma betę, A kolejna zaczyna ponowną walkę - jak tak dalej będzie to zaraz wszystkie będziemy z datami porodu
Serdeczne gratulacje teraz tylko uważaj na siebieDziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
Wow Ale piękne kochana sporo masz tych włosków zazdroszczęWstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Jestem bardzo ciekawa daj znac chyba każda kobieta ma inaczej i różne te bety są naprawde ciekawa jestem czy poziom bety moze świadczyć o płci. Czy są jakieś badania na to czy cokolwiek.Ciekawe czy coś w tym jest[emoji23] ja w 16 dpt 3 dniowego zarodeczka miałam 1514
Może w piątek coś nam pokaże dzieciątko )
I zgasimy tu swiatloKurcze dziewczyny połowa forum już ma datę porodu, kolejna część czeka ma betę, A kolejna zaczyna ponowną walkę - jak tak dalej będzie to zaraz wszystkie będziemy z datami porodu [emoji4][emoji4][emoji4]