reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi oczywiscie moj D powiedzial ze transfer na stowe bedzie odroczony. Widze ze tu dziewczyny sie denerwuja z tego powodu a ja WCALE ;) Bylam na to przygotowana i tak samo bylo porzednim razem. Mysle ze juz i tak tyle sie naczekalam to jeden cykl dalej nie robi mi roznicy. Przeciwnie ;) Mam zamiar oczywiscie dojsc do siebie po stymulacji i punkcji WALCZYC ❤ zeby dac kropusiowi jak najlepsze warunki :-) :) Jakos tak dziwnie dzisiaj bo przeciez bylam juz tam nie jeden raz jak wykorzystalam wszystkie zarodki a dzisiaj jak wchodzilam do kliniki to mi sie smutno zrobilo ze juz te moje bejbiki tam na mnie nie czekaja. Zawsze jak jechalam to sobie wyobrazalam jak one tam sa i na mnie czekaja :frown: ale to byla tylko chwila. Zaraz pozniej sie zaczelo dziac ;)

Wstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Wow Ale piękne 😍😍😍kochana sporo masz tych włosków 😍zazdroszczę 😘

Ciekawe czy coś w tym jest[emoji23] ja w 16 dpt 3 dniowego zarodeczka miałam 1514 ;)
Może w piątek coś nam pokaże dzieciątko ;))
Jestem bardzo ciekawa;) daj znac;) chyba każda kobieta ma inaczej i różne te bety są;) naprawde ciekawa jestem czy poziom bety moze świadczyć o płci. Czy są jakieś badania na to czy cokolwiek.

reklama
Do góry