reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Laski, wyniki mam takie. Czy to ok na 5dpt 3dniowego zarodka?
Screenshot_20200205-203426_PDF%20Reader.jpeg

reklama
Hej! Dzwonili przed chwilą z labo, pozostałe dwa zarodki na dniu wczorajszym przestały się dzielić, powtórka programu z przed roku, czyli nie pójdzie nic do mrożenia. Mąż mówi, że i tak nam nie będą potrzebne. Wiem, pociesza mnie. I jakoś znów mi optymizm opadł. Przyjemnego dnia dziewuszki!
A ile rozwijało się od 3d? Nam z 5 jeden tylko dotrwał do 6doby.

Dziękuję kochana. Póki co boje się czy ja w ogole sie na matkę nadaje [emoji85][emoji85][emoji85] czy ja dam radę!! Przecież ja jestem taka powalona [emoji85][emoji85][emoji85]
Będziesz najbardziej powaloną mamusią na świecie!!! 😀
A tak serio to nie ma obaw. Będziesz kochać dzieciątko najmocniej na świecie i zrobisz dla niego wszystko co uznasz za słuszne i potrzebne. Będziesz super mamą!!!
WIEM TO😘❤️❤️❤️

Hej! Przepraszam ale staram się nie udzielać i trochę uciec słowa od forum żeby jakoś dojść do siebie.. Wiecie co, mój organizm mnie szokuje, dziś 2 tyg równe od poronienia a ja czuje że mam owulacje! 2 dni temu dużo jajek na prawym, 7mm endo ... Jak to możliwe że się tak szybko zregenerowalam???
Natura coś Ci sugeruje[emoji6]

Zostały mi leki, które odstąpię

- menopur 600IU - zostało 350IU (data 03.2021)
- gonapeptl daily 0,1ml - 1 ampułkostrzykawka -(01.2021)
- betadine 200mg globulki - (11.2022)
- piroxicam
więcej na priv

Jejku dziewczyny tak sie ciesze ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Wiem ze najgorsze przede mna ale nareszcie sie doczekalam. Tyle czasu tyle przeszkod tak dlugo na to pracowalam zeby byc w formie!!!! Juz dzisiaj zaplacilam 8300 za cala stymulacje wiec nie ma odwrotu :-) :) 400 zl wiecej ale balam sie ze bedzie wiecej. Orgalutran znam ale poprzednim razem mialam tylko jedna apmulke przed punkcja i no i ta Bemfola. Widze ze mu zalezy i bardzo sie stara. Ja mu ufam, czuje sie przy nim bezpieczna. Oczywiscie jaja byly jak berety ;)
Super 😁😁😁😁 ale będzie się działo w tym lutym😆 oby tym razem Ci się udało😉

Jestem dzisiaj sama i juz zdalam Łukaszowi relacje. Z tego wszystkiego wogole sie nie boje sama spac. Przepraszam za moj entuzjazm ale musiscie mnie zrozumiec. W sierpniu mialam ostatni transfer i od tego czasu duzo sie dzialo. Wchodzac do kliniki przewrocilam sie tzn upadlam na dwa kolana :-) :) bo oczywiscie bylam w obcasach a tam byla taka wycieraczka i obcas mi wszedl w ta jedna gowniana dziurke :) Podszedl do mnie ochronarz to mu tylko rzucilam jedno ze swoich wrogich spojrzen i nie pozwolilam sie dotknąc. Po czym wstalam i sie oczepalam i ruszylam dalej. Potem jedna z pracownic zaczela wolac Monika i zaczela machac zachecająco na co ja oglupiala jej odmachalam a za chwile sie okazalo ze machala do jakiejs pani za mna !!!!
[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Przed gabinetem siedzialam z jedna pania. Mogla byc w moim wieku. I ona biedna tak chciala do mnie zagadac widac ze tego potrzebowala a ja po tym wszystkim nie mialam ochoty na nic. No a ta dalej siedziala i gadala. Ja sie nie odezwalam prawie slowem i glupkowato sie do niej tylko usmiechnelam. No ale ona nie rezygnowala i najgorsze ze zaczela mi opowiadac swoja historie!!!! A tego sie balam ze zaraz zacznie sie rozklejac. No i oczywiscie jechala pociagiem do kliniki od 5 rano. Jest sama bo maz musi pracowac. A ona ma dzisiaj transfer. Patrzy mi sie to prosto w oczy i ryczy!!!! No to ja do niej ze nic sie nie stalo ze jak ma potrzebe to niech poplacze ze pewnie teraz hormony placza za nia. Malo sie wypowiadalam tylko sluchalam i w sumie to bylam zawstydzona cala sytuacja. Mysle sobie no co ona wyprawia. Wolaja ja na transfer a ona do mnie DZIEKUJE !!!! OD RAZU MI LEPIEJ. Ja zszokowana bo prawie nic nie odpwowiedzialam i zachowalam sie jak burak. I wtedy ja sie poplakalam!!! Skad, jak? Ja tak nie reaguje. Co najwyzej mogla mi sie broda zatrzesc ale zawsze panuje nad soba. Ja oczy czerwone, łzy leca a tu wychodzi po mnie moj D... I z tekstem NO PIEKNIE Pani wyglada. Weszlismy do gabinetu ja sie uspokoilam i zaczelismy rozmawiac on mi maluje te bohomazy na kartce a ja w glowie mam tylko czy oby nie wisi mi cos na nosie ;) Ale za chwile sie skupilam i pomyslalam ze co z tego jak on ma takie straszne zajady po kawie w kacikach ust. Czy ja jestem normalna? Idac na badanie on stal przede mna i typowa mijanka ja w jedna on w ta sama strone i ta sie mijalaismyz e cztery razy !!!!!! W koncu mnie zlapal i przesunął a ja w ten swoj glupkowaty wstydliwy smiech !!!!! No masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O skarpatach nie wspomnial. chyba zobaczyl ze jestem zdenerwowana bo mnie przezekam zlapal za reke i pocalowa !!! Ja powiedzialam ze nic mi nie jest tylko jestem troche wytracona z rownawagi. Za chwile atmosfera sie rozluznila i wszystko mi wylumaczylam ja tez juz bylam w stanie sie nawet usmiechnac i rzucic jakimis zartami. a przede wszystkim juz potrafilam mu pewnie spojrzec w oczy. Uprzedzil mnie ze teraz sie bedziemy bardzo czesto widywac bo tak jak u ciebie kochana @Netiaskitchen musza bardzo ostroznie podchodzic z lekami. Tylko ty masz jakos dziwnie malo tych wizyt. Ja bede jzdzic codziennie...

Do góry