reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Super kochana ❤❤❤GratulacjeDziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
Tasza
A ile rozwijało się od 3d? Nam z 5 jeden tylko dotrwał do 6doby.Hej! Dzwonili przed chwilą z labo, pozostałe dwa zarodki na dniu wczorajszym przestały się dzielić, powtórka programu z przed roku, czyli nie pójdzie nic do mrożenia. Mąż mówi, że i tak nam nie będą potrzebne. Wiem, pociesza mnie. I jakoś znów mi optymizm opadł. Przyjemnego dnia dziewuszki!
Netiaskitchen
Będziesz najbardziej powaloną mamusią na świecie!!!Dziękuję kochana. Póki co boje się czy ja w ogole sie na matkę nadaje [emoji85][emoji85][emoji85] czy ja dam radę!! Przecież ja jestem taka powalona [emoji85][emoji85][emoji85]
A tak serio to nie ma obaw. Będziesz kochać dzieciątko najmocniej na świecie i zrobisz dla niego wszystko co uznasz za słuszne i potrzebne. Będziesz super mamą!!!
WIEM TO
Tasza
Dla mnie super[emoji3]Wstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Tasza
Natura coś Ci sugeruje[emoji6]Hej! Przepraszam ale staram się nie udzielać i trochę uciec słowa od forum żeby jakoś dojść do siebie.. Wiecie co, mój organizm mnie szokuje, dziś 2 tyg równe od poronienia a ja czuje że mam owulacje! 2 dni temu dużo jajek na prawym, 7mm endo ... Jak to możliwe że się tak szybko zregenerowalam???
Super ale będzie się działo w tym lutym oby tym razem Ci się udałoJejku dziewczyny tak sie ciesze ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Wiem ze najgorsze przede mna ale nareszcie sie doczekalam. Tyle czasu tyle przeszkod tak dlugo na to pracowalam zeby byc w formie!!!! Juz dzisiaj zaplacilam 8300 za cala stymulacje wiec nie ma odwrotu 400 zl wiecej ale balam sie ze bedzie wiecej. Orgalutran znam ale poprzednim razem mialam tylko jedna apmulke przed punkcja i no i ta Bemfola. Widze ze mu zalezy i bardzo sie stara. Ja mu ufam, czuje sie przy nim bezpieczna. Oczywiscie jaja byly jak berety
Liliana87
[emoji23][emoji23][emoji23]Jestem dzisiaj sama i juz zdalam Łukaszowi relacje. Z tego wszystkiego wogole sie nie boje sama spac. Przepraszam za moj entuzjazm ale musiscie mnie zrozumiec. W sierpniu mialam ostatni transfer i od tego czasu duzo sie dzialo. Wchodzac do kliniki przewrocilam sie tzn upadlam na dwa kolana bo oczywiscie bylam w obcasach a tam byla taka wycieraczka i obcas mi wszedl w ta jedna gowniana dziurke Podszedl do mnie ochronarz to mu tylko rzucilam jedno ze swoich wrogich spojrzen i nie pozwolilam sie dotknąc. Po czym wstalam i sie oczepalam i ruszylam dalej. Potem jedna z pracownic zaczela wolac Monika i zaczela machac zachecająco na co ja oglupiala jej odmachalam a za chwile sie okazalo ze machala do jakiejs pani za mna !!!!
reklama
bazylia128
Przed gabinetem siedzialam z jedna pania. Mogla byc w moim wieku. I ona biedna tak chciala do mnie zagadac widac ze tego potrzebowala a ja po tym wszystkim nie mialam ochoty na nic. No a ta dalej siedziala i gadala. Ja sie nie odezwalam prawie slowem i glupkowato sie do niej tylko usmiechnelam. No ale ona nie rezygnowala i najgorsze ze zaczela mi opowiadac swoja historie!!!! A tego sie balam ze zaraz zacznie sie rozklejac. No i oczywiscie jechala pociagiem do kliniki od 5 rano. Jest sama bo maz musi pracowac. A ona ma dzisiaj transfer. Patrzy mi sie to prosto w oczy i ryczy!!!! No to ja do niej ze nic sie nie stalo ze jak ma potrzebe to niech poplacze ze pewnie teraz hormony placza za nia. Malo sie wypowiadalam tylko sluchalam i w sumie to bylam zawstydzona cala sytuacja. Mysle sobie no co ona wyprawia. Wolaja ja na transfer a ona do mnie DZIEKUJE !!!! OD RAZU MI LEPIEJ. Ja zszokowana bo prawie nic nie odpwowiedzialam i zachowalam sie jak burak. I wtedy ja sie poplakalam!!! Skad, jak? Ja tak nie reaguje. Co najwyzej mogla mi sie broda zatrzesc ale zawsze panuje nad soba. Ja oczy czerwone, łzy leca a tu wychodzi po mnie moj D... I z tekstem NO PIEKNIE Pani wyglada. Weszlismy do gabinetu ja sie uspokoilam i zaczelismy rozmawiac on mi maluje te bohomazy na kartce a ja w glowie mam tylko czy oby nie wisi mi cos na nosie Ale za chwile sie skupilam i pomyslalam ze co z tego jak on ma takie straszne zajady po kawie w kacikach ust. Czy ja jestem normalna? Idac na badanie on stal przede mna i typowa mijanka ja w jedna on w ta sama strone i ta sie mijalaismyz e cztery razy !!!!!! W koncu mnie zlapal i przesunął a ja w ten swoj glupkowaty wstydliwy smiech !!!!! No masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O skarpatach nie wspomnial. chyba zobaczyl ze jestem zdenerwowana bo mnie przezekam zlapal za reke i pocalowa !!! Ja powiedzialam ze nic mi nie jest tylko jestem troche wytracona z rownawagi. Za chwile atmosfera sie rozluznila i wszystko mi wylumaczylam ja tez juz bylam w stanie sie nawet usmiechnac i rzucic jakimis zartami. a przede wszystkim juz potrafilam mu pewnie spojrzec w oczy. Uprzedzil mnie ze teraz sie bedziemy bardzo czesto widywac bo tak jak u ciebie kochana @Netiaskitchen musza bardzo ostroznie podchodzic z lekami. Tylko ty masz jakos dziwnie malo tych wizyt. Ja bede jzdzic codziennie...
Podziel się: