Miałam taki sam zestaw leków. Bemfola jest fajna bo ma gotową dawkę w takim penie.Jejku dziewczyny tak sie ciesze [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] Wiem ze najgorsze przede mna ale nareszcie sie doczekalam. Tyle czasu tyle przeszkod tak dlugo na to pracowalam zeby byc w formie!!!! Juz dzisiaj zaplacilam 8300 za cala stymulacje wiec nie ma odwrotu 400 zl wiecej ale balam sie ze bedzie wiecej. Orgalutran znam ale poprzednim razem mialam tylko jedna apmulke przed punkcja i no i ta Bemfola. Widze ze mu zalezy i bardzo sie stara. Ja mu ufam, czuje sie przy nim bezpieczna. Oczywiscie jaja byly jak berety
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja muszę mieć koszule do punkcji. Zresztą tak samo miałam przy histeroskopii. Niby mogą dać taka szpitalną, ale zawsze to lepiej w swojej z kotkiemJa to w zwykłej tunice w tej co przyjechałam miałam wszystko robione. Nikt nawet nie wspomniał o koszuli nocnej. Polska to jednak Polska
Waleczna36
@bazylia128 wpisz proszę mi bete na 11.02
Liliana87
Ja tez nie wiem, ale ostatnio jedna babka mi z ręki powrozyla i m.in powiedziała mi,ze widzi,ze bylam w ciąży ale ja straciłam. Nawet dwie.. I że będę miała jedna ciaze donoszona i będzie to syn [emoji23]Ale przyrost faktycznie wydaje się spory. Ktoś kiedyś mi powiedział że wysoka beta na początku to zwiastuje chłopaka [emoji1745] nie wiem czy prawa.
Liliana87
Duzo. Ale ostatnio mialam te same ttlko mniejsze dawki i beta 0.Jezuuu ile tych leków [emoji33]
Ja mam duphaston 2×1 luteine 3×1 dopochwowo od dziś i zastrzyk raz dziennie prolutex od poniedziałku ...
Myślę czy ten duphaston nie zwiększyć też na 3×1 ...
Artemida90
Ja muszę mieć koszule do punkcji. Zresztą tak samo miałam przy histeroskopii. Niby mogą dać taka szpitalną, ale zawsze to lepiej w swojej z kotkiem[emoji6]
No w Polsce inne warunki są. Tak samo podczas transferu. Weszliśmy do gabinetu i był taki pokój ala łazienka, fotele żeby się rozebrać i ewentualnie toaleta. Po sprawdzeniu danych osobowych i obejrzeniu naszych dowodów osobistych kazali mi się przygotować - znaczy rozebrać się od pasa w dół i przejść do drugiego pokoju. Wtedy usiadłam na samolocie i się zaczęło. Żadnych spódniczek fartuszków itd. Zreszta mnie już tyle ginekologów w Holandii oglądało ze na mnie już nie robi wrażenia ze chodzę naga. W innym szpitalu np „przebieralnia” jest w tym samym pokoju co robią usg, dosłownie obok fotela. Tylko zasłaniasz się firanka i wychodzisz gotowa.
Liliana87
[emoji173][emoji173][emoji173]Będzie widać pęcherzyk bo od tysiąca już widać [emoji173]️
Liliana87
Dziękuję [emoji173] jutro wytrwać i będzie piątek [emoji7]Bete masz super, ale nie uważam że na bliźniaki, tym bardziej przy pojedynczym zarodku. Przyrost masz jak w ciąży pojedynczej. Ja miałam teraz ostatnio betę 4400 w 17dpt, wcześniej 284 w 11dpt. Czyli przyrost ponad 2.5 krotny i był jeden zarodek. Przy ciąży pozamaczicznej miałam chwilami prawie 4krotny przyrost i też był jeden zarodek w jajowodzie.
To w piątek może być już widać zarodeczek w pęcherzyku czego Ci bardzo życzę!
Liliana87
I marzenie się spełni zobaczysz 1/5 To malutka dawka. Może to już to?Ale piękne wyniki.
Moje marzenie żeby takie za swoim nazwiskiem zobaczyć.
Póki co nie wiem po co nasikalam dziś na test który wyszedł dodatni ale w poniedziałek wzięłam 1/5 ovitrellu więc to pewnie to.
reklama
Liliana87
Bedzie Ci dane [emoji7][emoji8][emoji173]Pięknie [emoji3590]. Ja też tak chcę [emoji12]
Podziel się: