reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny proszę o pomoc 😣😣😣 biorę luteinę 2x2. W przyszłym tygodniu mam przestać i czekać na @. Dziś bardzo słabo się czuję. Od początku jak brałam luteinę to duża część jej wylatywała ale dziś kolor nie jest biały tylko koloru kawy z mlekiem (late).. Przepraszam za szczegóły.. Nie wiem co się dzieje, wizyta u dr dopiero za tydzień... Co to może być??? Czy to może być @? 😢😢😢Kurde ale biorąc luteinę nigdy nie dostawałam tylko dopiero jak odstawiłam... Plissss dajcie znać miałyście taką sytuację??? Co ja mam robić?? 😭😭😭😭

reklama
Serdeczne gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] teraz tylko uważaj na siebie [emoji7][emoji7][emoji7]
Dziękuję. Właśnie powiedzialam do meza, ze mam być zdrowa i sprawna mama,żebyśmy mogli wrócić po kolejnego kropeczka. Dlatego m pilnować bym jadła zdrowo i nie miała za dużo zachcianek, żebym nie wyglądała jak Orka [emoji23] i powiem Wam szczerze.. nie mam ciężkiej fizycznej pracy, ale jeśli będzie możliwość to pójdę na zwolnienie.. obiecałam ze będę dmuchala na siebie jak będzie nam dane zajsc w ciaze.. tak dużo przeszliśmy,ze nie chce nawet przez chwilę ryzykować. Wiem,ze różnie może być i to dopiero początek ale tak, mam zamiar dbać o siebie. O NAS[emoji173]

Mi oczywiscie moj D powiedzial ze transfer na stowe bedzie odroczony. Widze ze tu dziewczyny sie denerwuja z tego powodu a ja WCALE ;) Bylam na to przygotowana i tak samo bylo porzednim razem. Mysle ze juz i tak tyle sie naczekalam to jeden cykl dalej nie robi mi roznicy. Przeciwnie ;) Mam zamiar oczywiscie dojsc do siebie po stymulacji i punkcji WALCZYC [emoji173] zeby dac kropusiowi jak najlepsze warunki :-) :) Jakos tak dziwnie dzisiaj bo przeciez bylam juz tam nie jeden raz jak wykorzystalam wszystkie zarodki a dzisiaj jak wchodzilam do kliniki to mi sie smutno zrobilo ze juz te moje bejbiki tam na mnie nie czekaja. Zawsze jak jechalam to sobie wyobrazalam jak one tam sa i na mnie czekaja :frown: ale to byla tylko chwila. Zaraz pozniej sie zaczelo dziac ;)
Bardzo się cieszę,że byłaś na tej wizycie dzisiaj. Czuć od razu,ze jesteś przeszczęśliwa. Wszystko rusza z kopyta A Ty jestes taka silna! Wszystko będzie super , hiper odjazdowo!!!

Mój mąż mówi- ciekawe czy pokaże nam armatę 😂😂 on jest pewien, że jest syn ;)
Ale najważniejsze żeby zdrowe było ❤
Dziękuję. Właśnie powiedzialam do meza, ze mam być zdrowa i sprawna mama,żebyśmy mogli wrócić po kolejnego kropeczka. Dlatego m pilnować bym jadła zdrowo i nie miała za dużo zachcianek, żebym nie wyglądała jak Orka [emoji23] i powiem Wam szczerze.. nie mam ciężkiej fizycznej pracy, ale jeśli będzie możliwość to pójdę na zwolnienie.. obiecałam ze będę dmuchala na siebie jak będzie nam dane zajsc w ciaze.. tak dużo przeszliśmy,ze nie chce nawet przez chwilę ryzykować. Wiem,ze różnie może być i to dopiero początek ale tak, mam zamiar dbać o siebie. O NAS[emoji173]
Gratulacje dziewczyny!!

Niestety nie mam jak was nadrobić. Ostatnio brakuje mi czasu na sen. Przesyłam każdej z was buziaka 😙
Dzisiaj bylam na kontroli. Sluzowka 11mm wiec w poniedziałek transfer. Proszę o kciuki i wpisanie do kalendarza.

Dziewczyny proszę o pomoc [emoji21][emoji21][emoji21] biorę luteinę 2x2. W przyszłym tygodniu mam przestać i czekać na @. Dziś bardzo słabo się czuję. Od początku jak brałam luteinę to duża część jej wylatywała ale dziś kolor nie jest biały tylko koloru kawy z mlekiem (late).. Przepraszam za szczegóły.. Nie wiem co się dzieje, wizyta u dr dopiero za tydzień... Co to może być??? Czy to może być @? [emoji22][emoji22][emoji22]Kurde ale biorąc luteinę nigdy nie dostawałam tylko dopiero jak odstawiłam... Plissss dajcie znać miałyście taką sytuację??? Co ja mam robić?? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Miałam tak w zeszłym tygodniu, w dniu w którym robilam bete. Myslalam,ze to koniec. Ale okazało sie, ze gdzies musialam naruszyć sciabkibprzy aplikacji. Minęły plamienia. Barfzo czesto dziewczyny tak mają/ miały. Pisały tutaj. Nie martw się. Ja tez nigdy nie miałam plamie zanim nie odstawiłam lekow. Lekarz mi powiedział,że można zmoczyc tabletkę przed włożeniem, żeby nie podrażniac.

reklama
Jestem dzisiaj sama i juz zdalam Łukaszowi relacje. Z tego wszystkiego wogole sie nie boje sama spac. Przepraszam za moj entuzjazm ale musiscie mnie zrozumiec. W sierpniu mialam ostatni transfer i od tego czasu duzo sie dzialo. Wchodzac do kliniki przewrocilam sie tzn upadlam na dwa kolana :-) :) bo oczywiscie bylam w obcasach a tam byla taka wycieraczka i obcas mi wszedl w ta jedna gowniana dziurke :) Podszedl do mnie ochronarz to mu tylko rzucilam jedno ze swoich wrogich spojrzen i nie pozwolilam sie dotknąc. Po czym wstalam i sie oczepalam i ruszylam dalej. Potem jedna z pracownic zaczela wolac Monika i zaczela machac zachecająco na co ja oglupiala jej odmachalam a za chwile sie okazalo ze machala do jakiejs pani za mna !!!!

Do góry