reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny proszę o pomoc 😣😣😣 biorę luteinę 2x2. W przyszłym tygodniu mam przestać i czekać na @. Dziś bardzo słabo się czuję. Od początku jak brałam luteinę to duża część jej wylatywała ale dziś kolor nie jest biały tylko koloru kawy z mlekiem (late).. Przepraszam za szczegóły.. Nie wiem co się dzieje, wizyta u dr dopiero za tydzień... Co to może być??? Czy to może być @? 😢😢😢Kurde ale biorąc luteinę nigdy nie dostawałam tylko dopiero jak odstawiłam... Plissss dajcie znać miałyście taką sytuację??? Co ja mam robić?? 😭😭😭😭

reklama
Serdeczne gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] teraz tylko uważaj na siebie [emoji7][emoji7][emoji7]
Dziękuję. Właśnie powiedzialam do meza, ze mam być zdrowa i sprawna mama,żebyśmy mogli wrócić po kolejnego kropeczka. Dlatego m pilnować bym jadła zdrowo i nie miała za dużo zachcianek, żebym nie wyglądała jak Orka [emoji23] i powiem Wam szczerze.. nie mam ciężkiej fizycznej pracy, ale jeśli będzie możliwość to pójdę na zwolnienie.. obiecałam ze będę dmuchala na siebie jak będzie nam dane zajsc w ciaze.. tak dużo przeszliśmy,ze nie chce nawet przez chwilę ryzykować. Wiem,ze różnie może być i to dopiero początek ale tak, mam zamiar dbać o siebie. O NAS[emoji173]

Mi oczywiscie moj D powiedzial ze transfer na stowe bedzie odroczony. Widze ze tu dziewczyny sie denerwuja z tego powodu a ja WCALE ;) Bylam na to przygotowana i tak samo bylo porzednim razem. Mysle ze juz i tak tyle sie naczekalam to jeden cykl dalej nie robi mi roznicy. Przeciwnie ;) Mam zamiar oczywiscie dojsc do siebie po stymulacji i punkcji WALCZYC [emoji173] zeby dac kropusiowi jak najlepsze warunki :-) :) Jakos tak dziwnie dzisiaj bo przeciez bylam juz tam nie jeden raz jak wykorzystalam wszystkie zarodki a dzisiaj jak wchodzilam do kliniki to mi sie smutno zrobilo ze juz te moje bejbiki tam na mnie nie czekaja. Zawsze jak jechalam to sobie wyobrazalam jak one tam sa i na mnie czekaja :frown: ale to byla tylko chwila. Zaraz pozniej sie zaczelo dziac ;)
Bardzo się cieszę,że byłaś na tej wizycie dzisiaj. Czuć od razu,ze jesteś przeszczęśliwa. Wszystko rusza z kopyta A Ty jestes taka silna! Wszystko będzie super , hiper odjazdowo!!!

Mój mąż mówi- ciekawe czy pokaże nam armatę 😂😂 on jest pewien, że jest syn ;)
Ale najważniejsze żeby zdrowe było ❤
Dziękuję. Właśnie powiedzialam do meza, ze mam być zdrowa i sprawna mama,żebyśmy mogli wrócić po kolejnego kropeczka. Dlatego m pilnować bym jadła zdrowo i nie miała za dużo zachcianek, żebym nie wyglądała jak Orka [emoji23] i powiem Wam szczerze.. nie mam ciężkiej fizycznej pracy, ale jeśli będzie możliwość to pójdę na zwolnienie.. obiecałam ze będę dmuchala na siebie jak będzie nam dane zajsc w ciaze.. tak dużo przeszliśmy,ze nie chce nawet przez chwilę ryzykować. Wiem,ze różnie może być i to dopiero początek ale tak, mam zamiar dbać o siebie. O NAS[emoji173]
Gratulacje dziewczyny!!

Niestety nie mam jak was nadrobić. Ostatnio brakuje mi czasu na sen. Przesyłam każdej z was buziaka 😙
Dzisiaj bylam na kontroli. Sluzowka 11mm wiec w poniedziałek transfer. Proszę o kciuki i wpisanie do kalendarza.

Dziewczyny proszę o pomoc [emoji21][emoji21][emoji21] biorę luteinę 2x2. W przyszłym tygodniu mam przestać i czekać na @. Dziś bardzo słabo się czuję. Od początku jak brałam luteinę to duża część jej wylatywała ale dziś kolor nie jest biały tylko koloru kawy z mlekiem (late).. Przepraszam za szczegóły.. Nie wiem co się dzieje, wizyta u dr dopiero za tydzień... Co to może być??? Czy to może być @? [emoji22][emoji22][emoji22]Kurde ale biorąc luteinę nigdy nie dostawałam tylko dopiero jak odstawiłam... Plissss dajcie znać miałyście taką sytuację??? Co ja mam robić?? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Miałam tak w zeszłym tygodniu, w dniu w którym robilam bete. Myslalam,ze to koniec. Ale okazało sie, ze gdzies musialam naruszyć sciabkibprzy aplikacji. Minęły plamienia. Barfzo czesto dziewczyny tak mają/ miały. Pisały tutaj. Nie martw się. Ja tez nigdy nie miałam plamie zanim nie odstawiłam lekow. Lekarz mi powiedział,że można zmoczyc tabletkę przed włożeniem, żeby nie podrażniac.

reklama
Jestem dzisiaj sama i juz zdalam Łukaszowi relacje. Z tego wszystkiego wogole sie nie boje sama spac. Przepraszam za moj entuzjazm ale musiscie mnie zrozumiec. W sierpniu mialam ostatni transfer i od tego czasu duzo sie dzialo. Wchodzac do kliniki przewrocilam sie tzn upadlam na dwa kolana :-) :) bo oczywiscie bylam w obcasach a tam byla taka wycieraczka i obcas mi wszedl w ta jedna gowniana dziurke :) Podszedl do mnie ochronarz to mu tylko rzucilam jedno ze swoich wrogich spojrzen i nie pozwolilam sie dotknąc. Po czym wstalam i sie oczepalam i ruszylam dalej. Potem jedna z pracownic zaczela wolac Monika i zaczela machac zachecająco na co ja oglupiala jej odmachalam a za chwile sie okazalo ze machala do jakiejs pani za mna !!!!

Do góry