reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A masz już tak,ze Cie od czegoś odrzucilo lub na cos bardzo masz ochotę??
Wiesz co chyba nie jestem dobrym przykładem 😂 ogólnie to nieee.. jadłam wcześniej zdrowo i teraz to kontynuuje. Ale czasami zjem coś niezdrowego ;)
Miałam przez pare tyg fazę na chipsy, ale mi przeszło. A teraz to już nic;) teraz jakoś cieżko wchodzą mi konkrety, nie mam apetytu.
To chyba wszystko 😎

reklama
Wiesz co chyba nie jestem dobrym przykładem [emoji23] ogólnie to nieee.. jadłam wcześniej zdrowo i teraz to kontynuuje. Ale czasami zjem coś niezdrowego ;)
Miałam przez pare tyg fazę na chipsy, ale mi przeszło. A teraz to już nic;) teraz jakoś cieżko wchodzą mi konkrety, nie mam apetytu.
To chyba wszystko [emoji41]
No To fajnie;) bo czasami sie słyszy,ze kobiety ze skrajności w skrajność przechodzą [emoji23]

Dziewczynki kreacja na punkcie już kupiona 😂😂 zaszalałam i kupiłam koszule w różowe gwiazdki plus krejzi skarpetki ❤️
Przełożyli godzinę punkcji i w piątek o 8 rano mam być w klinice na czczo i z pustym pęcherzem. Nie dostałam antybiotyku profilaktycznie.
I mam jeszcze pytanie pewnie trochę głupie ale trudno to forum widziało chyba już wszystko. Mianowicie zastanawiam się czy powinnam wyprać koszule majtki i skarpetki w mydle bezzapachowym? No bo wiecie one taka nowością śmierdzą takim magazynem i tak mysle ... ale w sumie nie chce przeginać 🙄🙄

Dziewczynki kreacja na punkcie już kupiona [emoji23][emoji23] zaszalałam i kupiłam koszule w różowe gwiazdki plus krejzi skarpetki [emoji173]️
Przełożyli godzinę punkcji i w piątek o 8 rano mam być w klinice na czczo i z pustym pęcherzem. Nie dostałam antybiotyku profilaktycznie.
I mam jeszcze pytanie pewnie trochę głupie ale trudno to forum widziało chyba już wszystko. Mianowicie zastanawiam się czy powinnam wyprać koszule majtki i skarpetki w mydle bezzapachowym? No bo wiecie one taka nowością śmierdzą takim magazynem i tak mysle ... ale w sumie nie chce przeginać [emoji849][emoji849]

Ja to w zwykłej tunice w tej co przyjechałam miałam wszystko robione. Nikt nawet nie wspomniał o koszuli nocnej. Polska to jednak Polska

Ja miałam przed betą niecałe 19, wtedy dołożyłam sobie jedna luteinę. I pózniej jak badałam miałam 25;)
Przy następnym badaniu było 21 😑 to znowu sobie dodałam 😂😂
A teraz już nie badam, nie denerwuje siebie i dzieciątka ;)
Jak masz to dołóż sobie, nie zaszkodzi ;)
Oki. A to ile bierzesz tej luteiny? Bo ja juz 6 tabletek;) doloze jeszcze jedna;)

Dziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
Kochanie możesz być spokojna jak najbardziej ❤️❤️❤️ Serce ci rośnie pod sercem 😍😍😍 a tym tsh się nie przejmuj ono teoszke szaleje w ciazy ale nie ma za dużego wpływu. Przy staraniach jest ważne ale już w trakcie spokojnie można je lekami szybko unormować a twoje wcale nie jest jakieś ponad normę 😉✊

reklama
Do góry